Tenner og avføring

En tråd i 'Amming og ernæring' startet av Uglemoren, 7 Feb 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Uglemoren Andre møte med forumet

  Hei!:happy: Babyen min er fem måneder og fullammes. De to første tennene kom frem for en uke siden. Hun var i fin form før tennene kom, men den siste uken har hun vært litt mer sutrete enn vanlig, spesielt de to siste dagene. Siden i går har det vært litt mer vanskelig å få ammet henne enn vanlig. Hun snur seg vekk, og noen ganger vræler hun, men plutselig tar hun tak og dier. Likevel er det ikke alltid hun spiser nok til at det blir et skikkelig måltid. Vanligvis ammer jeg henne omtrent hver andre time på dagtid, men i dag har det tatt opp mot fem timer før jeg har fått ammet henne skikkelig. De to siste dagene har avføringen kun vært gulbrunt slim. Det skal sies at hun ofte har noe slim i avføringen, og den er ofte veldig flytende. Jeg har nevnt dette på helsestasjonen, men har fått til svar at det er normalt.

  Spørsmålene mine er - er det vanlig at baby ikke vil amme etter tannfrembrudd? Kan tannfrembrudd påvirke avføringen? Har noen erfaring med slimete/flytende avføring generelt, når det gjelder fullammede barn?

  Babyen er i fin form ellers, og har diet litt ekstra på natta de siste dagene, så jeg er ikke veldig bekymret, men det hadde likevel vært fint å høre om noen har noe erfaring å dele:)
   
 2. Blåbærjenta Flørter med forumet

  Min har vært akkurat sånn ved hvert tannfrembrudd :rolleyes:
  Både med litt ekstra nattamming, dårlig dagamming og diaré i flere dager :wtf:
  Han er 10mnd, har 4 tenner (fikk første tann når han var 6mnd) og vi ammer fremdeles :smug:
   
 3. Veivalsa Forumet er livet Marshmallows2021 Himmelbarn Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Det høres normalt ut ja. Ville prøvd å amme et sted med minst mulig stimuli på dagtid om du ikke har forsøk det, feks soverommet med gardina trukket for.
   

Del denne siden