Tegningsblødning eller hva?

En tråd i 'Juli 2021' startet av raggen23, 10 Jun 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. raggen23 Andre møte med forumet

  Hei dere!
  Jeg har siden fredag hatt blodblandet utflod. Den er for det meste rosa-aktig. Det er ikke mye men etter hver gang på do blir papiret rosafarget, og det lukter av blod/jern. Noen ganger er det også små blodklumper på papiret.

  Jeg var på kontroll på sykehuset i går og de sjekket opp og det var hvertfall ikke fostervann og de kunne ikke se tegn til pågående blødning der og da. Alt så fint ut og det er mye bevegelse i magen så jeg er ikke bekymret sånn sett, men lurer veldig på hva dette er. Har til info hatt et normalt svangerskap til nå.

  Er det noen andre som har opplevd dette og er dette normalt? Kan det være helt uskyldig eller er det tegn på at fødselen ikke er langt unna? Erfaringer? Jeg er i uke 34+5 i dag.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 2. :)Solsikke:) Forumet er livet JuniJubel2021 Desemberskattene 2014 Januarlykke 2019

  Hmm spennende tider men ingen erfaring kan og være noe som gir falske forhåpninger for deg.

  ikke hatt det så tidlig men så lenge du kjenner liv og de ikke finner noe er alt bra:)
   
 3. Margot Andre møte med forumet



  Jeg har de siste ukene hatt noe lignende, bare at det var mer brunt og ikke rosa. Altså gammelt blod som kom ut da jeg tørket meg.. så viste det seg at jeg hadde en urinveisinfeksjon og fikk tabletter mot dette forrige uke. Siden da har det vært helt fint. Så ta å levere en urinprøve for sikkerhetsskyld eller snakk med jordmora.
   

Del denne siden