Symptomtråd

En tråd i 'November 2020' startet av sof_91, 14 Mar 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. s_91 Flørter med forumet Novemberlykke 2020

  Uff! Høres grusomt ut.. du går vel ikke på jobb nå?
   
 2. 3gutter-ennsålenge Forumet er livet

  Har sånn rar og ekkel smak i munnen :(
   
 3. MaleneK Glad i forumet Novemberlykke 2020

  Du skal i hvert fall ikke jobbe. :Heartred
  Skjønner det er vanskelig, men det viktigste er å ta vare på deg selv.
   
 4. Smor27 Elsker forumet Novemberlykke 2020 August 2018

  jeg har ringt legen nå så håper jeg blir sykemeldt.

  Nei, ikke lett med legestyr akkurat i disse tider, men må man så må man. Han ringer meg vel opp igjen i løpet av dagen. Jeg håper jo veldig på sykemelding da jeg ikke kan gå rundt på jobb å kaste opp + være så sliten. Men jeg har så fryktelig lite lyst til å fortelle sjefen at jeg er gravid, jeg er jo bare 6+2 enda..
   
 5. s_91 Flørter med forumet Novemberlykke 2020

  Flere som "sliter" med ekstrem matlyst?? Til vanlig spiser jeg 3 måltid og har hatt problem med at sultfølelsen var fraværende, men nå er jeg sulten konstant! Spist 5 ganger hittil, men blir sulten igjen etter en time.. kan ikke huske dette fra forrige graviditet
   
  • Enig Enig x 1
 6. LilleS1 Guest

  Kvalm hvis jeg blir sulten, sulten når jeg er kvalm, kvalm når jeg er mett. Det går liksom ikke helt opp det der!
   
  • Liker Liker x 1
 7. Matja Flørter med forumet

  Ja! Spiser hele tiden! Skjønner ikke at jeg plutselig er kjempe sulten etter å ha spist for ikke lenge siden.. Håper det ikke fortsetter sånn, da kommer jeg til å ese ut:wtf: Blir også veldig kvalm når jeg er sulten.. Er 8+4 i dag.
   
 8. Smor27 Elsker forumet Novemberlykke 2020 August 2018

  Sov seriøst 11 timer i natt. Det gjorde jeg aldri i forrige svangerskap og har vel ikke gjort siden jeg var tenåring :eek: Var godt da og kjente at jeg trengte det. I bedre form i dag, enn i dag.
   
 9. 3gutter-ennsålenge Forumet er livet

  så bra at formen er bedre :) deilig med god søvn :)
   
 10. Endelig Elsker forumet Marsboerne2017 Novemberlykke 2020

  Andre som KLØR allerede??? Jeg smører og smører med fuktighetskrem, har klippa neglene helt korte, bruker bomullshansker om natta men klorer meg til blods! :wacky: Ser ikke ut! I tillegg til små sår har jeg blodutredelser og enkelte blåmerker der jeg har klødd!
   
 11. 1okt3 Glad i forumet Novemberlykke 2020

  Er 5+0 og får smerter i livmor området,kan minne om mens verk men sterkere,det kommer noen ganger om dagen.Må ligge og slappe av litt når det kommer,så gir det seg etter en liten stund.Mulig det er livmoren som utvider seg.Flere som har hatt det sånn i begynnelsen?
   
 12. Baby snart? Gift med forumet Himmelbarn Novemberlykke 2018 Novemberlykke 2020 Assistert-jentene

  Jeg har også det, ikke hver dag, men kommer og går. Skikkelig intenst til tider og har trodd jeg skulle miste flere ganger fordi smertene har vært så sterke. Uke 5 her også.
   
  • Enig Enig x 1
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 13. 1okt3 Glad i forumet Novemberlykke 2020

  Åh takk for svar❤Er nok helt normalt dette da,misstenkte at det var det.Men man blir jo litt ekstra var for alt som skjer i kroppen,veldig fint å kunne høre med andre som er i samme situasjon:happy:
   
  • Liker Liker x 1
 14. lilleperle Betatt av forumet

  De første ukene hadde jeg konstant mensmurringer, frem til uke 7-8 hadde jeg den følelsen av at mens kunne dukke opp når som helst, men var bare hvitt utflod. Er 9+6 nå, og endelig har den konstante følelsen gitt seg, men i går hadde jeg litt stramninger og stikkinger som var litt ubehagelig, men det gav seg. Tror det er strekninger ja.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 15. 1okt3 Glad i forumet Novemberlykke 2020

  Godt å vite at det er normalt hvis det varer i flere uker til❤
   
 16. lilleperle Betatt av forumet

  Gynekolog i sa også i uke 7 da vi var på TUL og så hjertebank at slike følelser der nede var normalt :greet025
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 17. Novembersprout Flørter med forumet Novemberlykke 2020

  Jeg er 6+4 og har veldig ømme pupper, en del stikninger(?) i magen, får tidvis bølger med kvalme, sovner tidlig og våkner tidlig(og sover som en stein) og er veldig sulten stort sett hele tiden.
   
  • Liker Liker x 1
 18. LM Andre møte med forumet

  Hei! Jeg er 6+1 idag. Og jeg sliter så mye med sterke smerter i magen. Kan også stråle noe ned mot lårene.. Det kjennes ut som typ mensensmerter (antar at det er voksesmerter)? Får det noen ganger om dagen, og om natten. Blir helt utmattet av smertene. Det er noen ganger så ille at jeg ikke klarer å stå oppreist. Har alltid slitt veldig med mensensmerter tidligere, vet ikke om det har noe sammenheng med at det er så vondt nå. Har det slik i noen dager, også gir det seg noen dager (Har ikke blødd noe).

  Noen som sliter med det samme? Eller har opplevd det samme?

  De rundt spør meg om dette er normalt når jeg forteller hvordan jeg har det. Det tror jeg jo, men vet ikke. Da dette er min første graviditet at jeg har gått over 6 uker.. :nailbiting:
   
 19. SmerteiHjerte Forelsket i forumet Novemberlykke 2020 Assistert-jentene

  Jeg tror jeg er litt lik deg, er 6+2 i dag. Har en god del kramper i løpet av dagen, noen er bare ubehagelige, mens andre er skikkelig vonde. For et par uker siden hadde jeg en natt som var så vond jeg slet med å sove. Jeg har heller ikke blødd noe og det er min første graviditet.

  Jeg har faktisk lurt på om det er en sammenheng om man har hatt sterke menssmerter også får vonde ligamentsmerter? Jeg aner ikke altså, men får så ulike svar fra folk. Noen sier det er helt normalt, andre sier at det ikke skal være vondt. Det er ikke lett å vite. Gleder meg og kan nesten ikke vente til tidlig ultralyd bare for å få bekreftet om det er liv.

  Håper smertene dine roer seg, og at det er et godt tegn. Håper begge våre spirer klamrer seg fast til november.
   
 20. LM Andre møte med forumet

  Takk for svar! Nesten godt å vite at noen andre har det sånn. Selvom jeg syntes det er ordentlig kjipt for deg. De smertene er ikke noe behagelige. Har du også slitt med sterke mensensmerter tidligere? Mine har vært så ille at jeg kan ha besvimt eller gått over til migreneanfall og oppkast. Jeg skal snakke med legen til uken. Så får vel spørre henne om dette da ☺️

  Ja, jeg også er veldig spent på TUL, om alt er bra inni der. Er jo det jeg blir mest bekymret for forhold til de smertene som kommer.. håper alt går bra for deg gjennom svangerskapet
   

Del denne siden