Svie i øynene

En tråd i 'Februar 2013' startet av Mary Evelyn, 3 Feb 2013.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Mary Evelyn Glad i forumet

  Noen av dere som er plaget med det samme?
   
 2. Sun5 Blir kjent med forumet

  Kan det være at du trenger briller?
   
 3. Mary Evelyn Glad i forumet

  Har ikke helt tro for at det ligger der. Har lest at synet påvirkes under graviditet, så det er nok forbigående. Trodde først det var fordi jeg sov så lite, men den siste uka har jeg sovet bra, og det er ikke borte
   
 4. Sun5 Blir kjent med forumet

  Nei, da vet jeg ikke..... Men vet du om graviditet kan påvirke nattesynet også?
   
 5. barba Forelsket i forumet

  Kan jo være at hormonene påvirker tårevæskeproduksjonen på noe vis, slik at du blir tørrere og dermed svir? Bare en teori altså ;) Har ikke vært plaget av svie selv, vet heller ikke om det er et vanlig problem i svangerskap.
   
 6. selisa Elsker forumet

  Bruker du kontaktlinser? Jeg sleit med kløe og svie i øynene tidlig i svangerskapet! Tålte plutselig ikke linseveska jeg alltid har brukt å måtte bytte! Ikke vært noe problem etter det!
   
 7. Mary Evelyn Glad i forumet

  Fant denne sida etter at jeg postet dette: http://www.lensit.no/syn-og-graviditet
  Bruker ikke kontaktlinser nei. Er nok bare å venne seg til. Var først litt redd for at det skulle ha med evt SF å gjøre, men ved forgiftning er det snakk om flimring og ikke svie som dette. Er bare glad jeg ikke har hatt det så lenge. Noen uker skal jeg holde ut!
   
 8. Mary Evelyn Glad i forumet

  "Noen gravide får også forandringer på synet under graviditeten, da synet også kan påvirkes av hormonelle forhold. De mest typiske plagene er knyttet til redusert tåreproduksjon som fører til tørrhet og ubehag på øynene. "
   

Del denne siden