Sv. diabetes og frykt for faren for dødfødsel nær termin

En tråd i 'Desember 2018' startet av Annemor93, 31 Okt 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. ~ Cathrine ~ Forelsket i forumet Desemberlykke 2018  Hehe, nei.. jeg kunne ikke spise grovt brød engang og ikke se på melk, frukt osv .. så jeg levde på skyr, egg, fisk og dampede grønnsaker :p Selv med metformin.. Tilslutt så begynte jordmor og lege å bli litt bekymret for vekten og da ble det insulin. Nå kan jeg spise meg mett og spise litt av det som er anbefalt for kvinner med svangerskapsdiabetes. Men det skal fortsatt veldig lite til før blodsukkeret skyter til værs, så jeg må følge godt med..
  Glad det ikke er lenge igjen :angelic:

  Ja, da skjønner jeg at dere ikke har pratet om igangsetting om du har så "mild" svangerskapsdiabetes (om man kan si det?). Men om du er engstelig bør du ta det opp på neste samtale. Det er ikke bra å skulle engste seg over slikt.

  Ja det er jo en mulighet.

  Jeg synes det er godt å skrive ned alle spørsmål/tanker/bekymringer når jeg skal dit. Føler vi har veldig liten tid så er viktig å være rett på :p:p
   
 2. Annemor93 Gift med forumet Desemberlykke 2018

  Uff så slitsomt å ha så følsomt blodsukker da:eek: skjønner at det blir veldig annerledes da ja. Jeg har vært kjempe heldig i forhold så det er absolutt lov å si jeg har en veldig mild form for sv.diabetes. Jeg spiser lite og kjedelig men det er ikke alt blodsukkeret mitt reagerer på som jeg har blitt fortalt og lest at andre reagerer på.

  Nå er det straks overstått så jeg skal virkelig ikke klage. Har styrt med det i litt over to måneder men det kan brått være fødsel på gang og da er det heldigvis over slik jeg har forstått det på jordmødrene jeg har snakket med. Det skal bli fantastisk! Spesielt i julen:santa

  Ja jeg skal skrive ned og ta det med meg. Forloveden har fri den dagen og ønsket veldig å få være med siden det bare er to uker igjen til termin og alt kan skje (selv om jeg er ganske forberedt på at jeg kommer til å gå langt over:p) og siden vi skal snakke med fødelege så er det litt han tenker på og vil ha svar på også:)
   

Del denne siden