KYLLINGSUPPE (tips fra Monica.. som vanlig, med all min mat[8D])
1 løk
2 kullingfileter
1 eple
2 ss smør
1 ss karri
2 bokser med hakkede tomater
1 dl vann
3 dl matfløte
2 grønnsaksbuljongterninger
1 ts sukker
1/2 dl finhakket persille
kald ostekrem
1 beger snøfrisk naturell eller med dill
3 ss lettrømme
del kyllingen i biter, skrell og del eplet i mindre biter, finhakk løken, smelt smøret med karri i en kjele, stek kylling, eple, løk i smøret og tilsett vann, tomater og buljongterninger og matfløten
La alt få et oppkok, og småkok i 5-10 minutter
smak til med salt og pepper, og ha over friske urter før servering om du ønsker.
ostekremen blandes til en jevn krem og legges i en skål, mens du heller varm deilig suppe over.
kjempegodt med loff til.
Denne har vi brukt mens m har vært på ketolyse, men da uten sukker og eple... det har gått veldig fint