Studier i permisjonen?

En tråd i 'Februar 2020' startet av Sunny90, 15 Okt 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Sunny90 Flørter med forumet

  Noen andre enn meg som skal studere i permisjonen? :)
  Jeg sikter på å ta et nettstudie.. begynner nå i høst så varer det 1 År.. håper det ikke blir for travelt :)
   
 2. Blomst_95 Elsker forumet Tilgangsansvarlig VIP Februarbarna 2020

  Så spennende, er det ditt første barn? :)

  Jeg skal i grunn ikke ha permisjon, men fortsette studier på høgskolen :joyful: ikke veldig travelt men dagene går passelig fort :joyful:
   
 3. Angel22 Flørter med forumet

  Jeg begynte på bachelor i august, og skal fortsette og studere etter fødsel xsmile9 blir alene med 2 barn i tillegg da, da barnefar gikk fra meg når jeg var blitt gravid. Blir nok veldig travelt!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 9
 4. Sunny90 Flørter med forumet

  Så trist å høre han gikk fra deg :( men dette fikser du <3 tøft av deg å studere bachelor med 2 barn! Står stor respekt av det!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 5. Sunny90 Flørter med forumet

  Ja første barn :) så blir veldig spennende!
   
 6. H1985 Blir kjent med forumet

  Jeg begynte å studere da jeg var 15 uker på vei og jeg er etter planen ferdig med studiet når barnet er 10 måneder.
  Studiet er bygd opp med 15 ukessamlinger og nettstudier de øvrige ukene, over halvannet år.

  Fungerer foreløpig greit, men kjenner at kroppen sliter med å sitte på en vond stol på skolen de ukene samlingene er.
   
 7. Missie Forelsket i forumet VIP Januarlykke 2020

  Oi, det høres travelt ut. Hvordan løser du det med amming, babygråt og våkenetter i tillegg til forelesninger, oppgaver og det som er?
   
 8. Zephyra Forumet er livet VIP Sommerfuglene 2017 Januarlykke 2020

  Sniker fra januar her, men det blir jo ganske likt. Vurderer å melde meg på deltidsstudier som begynner når lille er rundt 9mnd. Har aldri studert før så mer nervøs i forhold til det
   
 9. Allyy Glad i forumet Påskeliljene 2022 ❤️ Februarbarna 2020

  Jeg tar opp én eksamen nå til våren fra VGS så jeg får vitnemålet bestått, men det er noe jeg kan gjøre hjemme, og bare møte til selve eksamen, så ganske sikker på at det kommer til å gå nokså bra. Blir verre med bacheloren jeg tenkte å ta gjennom nettstudier etter sommeren :eek:. Men er litt usikker på hva som er best og hva jeg har tid til. Fordi det tar 4 år hvis jeg tar studiet over nett, mens det tar 3 år hvis jeg tar studiet «vanlig». Vil helst ta det på 3 år, men jeg tror nesten ikke det er mulig så fort... Men nå vet jeg heller ikke hvor mye som er obligatorisk oppmøte hvis jeg tar det over 3 år heller da... hmm
   
 10. Angel22 Flørter med forumet

  Hvordan jeg løser det enda har jeg jo selvfølgelig ikke helt fasiten på, men tenker det viktigste er og holde motet oppe og ha tro på seg selv! Det kommer en langt med. Jeg jobber veldig strukturert med skolearbeid og har alltid vært slik, så ser ikke for meg at det skal bli noe problem egentlig. I tillegg har eg bare 1 innlevering i mai og 1 eksamen i august på det første semesteret. Vi har ingen obligatorisk undervisning, og jeg har en familie som stiller opp mer enn man kan forvente! :cat:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 11. Angel22 Flørter med forumet

  Ville sendt de mail og sjekket dette, det gjorde eg da eg ble gravid, før eg takket ja til bachelor plassen min:smiley-angelic003 vi har ingen obligatorisk undervisning, så jeg møter opp på alt jeg kan for og få læring på litt andre måter enn bare hjemme, men dager eg ikke har mulighet studerer eg hjemmefra. Har også dager eg ikke får mulighet til og studere, og det er heller ingen problem og hente seg inn igjen. Heier på deg!:smiley-bounce012
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 12. Angel22 Flørter med forumet

  Tusen takk for det:Heartbigred har vært uendelig tungt. Men satser på at jeg kommer sterkere ut av det, å når langt i livet med god innstilling :love7
   
 13. inux Forelsket i forumet

  Velger å vente til etter babyen er født. Tenker kanskje om et par år eller noe. Har en bachelor men vil ta en videreutdanning etterhvert. :)
   

Del denne siden