Stokke Vugge.. fillete inntrykk??

En tråd i 'Utstyr til foreldre og barn' startet av Myra90, 16 Des 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Myra90 Glad i forumet Marshmallows2021

  Hei!
  Har sett mange brukte Stokke-krybber til salgs. Har ikke egentlig vurdert å kjøpe det, men reagerer på at alle ser så lurvete/fillete ut! Er det virkelig meningen?:bag:
   

  Vedlagte filer:

 2. Prøveliten Glad i forumet Julikulene 2020

  Jeg har ikke sett vuggen i virkeligheten, men måtte sjekke på Finn. Ser litt ut som om stoffet er litt slaskete? Litt på siden, men den andre typen av stokke vugge synes jeg så veldig søt ut :)
   
 3. Myra90 Glad i forumet Marshmallows2021

  Den mer firkantede med treramme? Den ser finere ut enn den jeg la ut ja, kan godt hende den har tatt over, for finner ikke den typen jeg la ut ny noe sted:) Kanskje nettopp fordi den ser litt slaskete ut:bag::hilarious:
   
 4. Prøveliten Glad i forumet Julikulene 2020

  På stokkes nettsider har de ingen av vuggene, så de har sikkert gått ut av produksjon begge to. På jakt etter vugge?
   
 5. Myra90 Glad i forumet Marshmallows2021

  Egentlig ikke, fikk ei trevugge av svigers.. men denne er så lav at jeg vet ikke om jeg får ut ungen av den uten å ødelegge bekken/hofter:hilarious: Så ser kanskje med et halvt øye etter vugge til dagsoving på stua, men samtid planlegger jeg at vi skal ha lekegrind, kanskje den er like grei å sove i (evt i babynest).. den har selvsagt ikke gyngefunksjon da:wacky: Jeg tror jeg venter til baby er her og ser an behovet:)
   
 6. Prøveliten Glad i forumet Julikulene 2020

  Hehe. Er ikke så lett. Vi hadde/har mini bare i nest i sofaen her. Mine foreldre tok frem en gammel vugge (ny madrass oppi), men mini ble egentlig vugget litt for mye oppi der, seiler liksom rundt fra side til side så fort det var litt bevegelse oppi vugga, så vi har satt på litt støtte sånn at den fungerer som «vanlig seng» i stedet.
   
  • Informativ Informativ x 1

Del denne siden