Stoffskifte og dødfødsel/missdannelser

En tråd i 'Vi som har mistet etter uke 12' startet av Babydrøm, 4 Jun 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Babydrøm Flørter med forumet

  Har noen erfaring med sammenheng mellom stoffskifte ute av balanse og dødfødsel/misdannelser??
   
 2. snippsnappsnuppa Gift med forumet Mailykke 2018 Himmelbarn *Aprilbaby 2018*

  Har aldri hørt om det...
   
  • Liker Liker x 1
 3. Babydrøm Flørter med forumet

 4. snippsnappsnuppa Gift med forumet Mailykke 2018 Himmelbarn *Aprilbaby 2018*

  • Liker Liker x 1
 5. Bkno2819082 Første møte med forumet

  Hei
  Sent svar her. Men jeg har ikke skjoldbruskkjertel og går på Levaxin. Doseringen må økes gradvis ca 60+- % første trimester.Blir litt humpete økning og har alltid ubalansert stoffskifte i 1termin. Likevel født 2 friske barn. Også hatt noen avvik, MA og spontanabort av en tvilling. Er 35-år.
   
 6. Kaffebønna Elsker forumet Påskekyllingene 2020

  Det har en sammenheng.

  Vi mistet mange ganger tidlig denne gangen, kan ha vært pga. Stoffskifte. Ellers så vet jeg om andre som har lavt stoffskifte og som ikke har fulgt opptrappingen som er anbefalt og som har mistet senere. Blant annet avbrutt svangerskap i uke 20 pga misdannelser. Ikke 100% vitenskap om det var pga stoffskifte, men det er en klar misstenkt
   
 7. AstroNautet Elsker forumet MayDay2021 Assistert-jentene

  Jeg vet ikke om trådstarter leser denne lenger, men i tilfelle også noen andre lurer så har vi erfaring med at mest sannsynlig det lave stoffskiftet forårsaket at vi mistet datteren vår i uke 13. Stoffskiftet ble ikke fulgt opp av fastlegen og doseringen ikke økt i svangerskapet og kona spontanaborterte. Da hadde vi sett datteren vår sprelle levende på ultralyd noen timer før. Stoffskifteblodprøven som ble tatt etterpå visste verdier meget langt utenfor referanseområdet.
  Vi mistet enda en gang, i uke 6, før vi bestemte oss for å ta kontrollen selv. Så da vi ble gravide med tvillinger og skjønte at det var viktigere enn noen gang å styre dosering riktig, så leste vi oss selv opp på forskningsartikler vedrørende nyeste råd for doseringsøkning. Vi bestilte time hos fastlegen for å få tatt blodprøver jevnlig og ba om henvisning til spesialist teamet på Aker sykehus, som fulgte henne tett opp resten av svangerskapet. Vi fikk to velskapte barn, selv om de kom 2 måneder før termin. Men det var nok ikke pga stoffskiftet.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1

Del denne siden