Stikninger i underliv/ mage

Siljemor_82

Gift med forumet
Septemberlykke 2015
De siste dagene har jeg jevnlig hatt stikninger i underlivet/ nederst i magen. Ikke veldig vonde, men ubehagelig. Andre som har kjent dette, og vet hva det kan være? Blir bekymret jeg!
 

Aprikos

Flørter med forumet
Septemberlykke 2015
Det høres ut som at det kan være at du kjenner at livmora vokser. Kjennes vel nesten ut som menssmerter på en måte, og er det eneste graviditetstegnet jeg har, så ikke vær bekymret :)
 

Maag8

Glad i forumet
Septemberlykke 2015
Jeg har også hatt det, senest igår.. Fått beskjed av legen at det er helt vanlig, for livmoren vokser og strekker seg. :)
 

BabyH.

Forelsket i forumet
Septemberlykke 2015
Jeg har også dette. Kommer og går gjennom dagene, og har gjort det i mange dager allerede. Tenker at det betyr at ting vokser, jeg :)
 

Løvemamma88

Forelsket i forumet
Septemberlykke 2015
Sommerfuglene 2017
Jeg også har dette. Hadde veldig mye vondt i magen de første 8 ukene, men de siste ukene har jeg ikke merket så mye. Mere stikking en gang iblant. Er nå 9+3.
 

Lambi`83

Forumet er livet
Septemberlykke 2015
Sommerfuglene 2017
Har det daglig i varierende grad, spes når jeg reiser meg for fort. Tegn på at det vokser :)
 

Himla

Gift med forumet
Septemberlykke 2015
It's gonna be May 2019
Jeg har tidligere i svangerskapet hatt jevnlige såkalte "menssmerter", men har de siste dagene hatt stikkinger som du beskriver. Både i underlivet og nederst på magen. Varer bare noen sekunder. Blir også ganske stressa når jeg kjenner det, men fint å se at det er normalt :)
 

Hmmmmmm

Elsker forumet
Septemberlykke 2015
Hos meg har stikkingen i magen tatt seg opp de siste fem-seks dagene. Er mer ubehagelig enn vondt. Det som gjør vondt derimot, er de voldsomme luftsmertene jeg har begynt å få etter jeg har spist middag. Forsvinner når jeg får "lettet på trykket", men dæven å vondt det gjør. Noen ganger helt oppe under brystbeinet. Prøver å styre unna fet mat og spiser mye grove produkter.
 

Ønskebarn87

Glad i forumet
Septemberlykke 2015
Har også det og blir faktisk lettet hver gang jeg kjenner det. Livmoren skal jo vokse myye, og da er det helt naturlig at en kjenner det :) ingen grunn til bekymring :)
 

Augustfrua

Flørter med forumet
Septemberlykke 2015
Noen som får ekstra stikninger når dere nyser? Hugger til når jeg nyser - ikke noe godt i det hele tatt.
 

Bkno4343472

Andre møte med forumet
18 uker på vei og synes disse smertene i magen er jævlig vonde, og det bekymrer meg. Skal det virkelig kunne gjøre SÅ vondt?? Kjennes xtra godt når jeg hoster, nyser, tisser, bæsjer og snur meg i senga. Er rett og slett superlei av å ha så vondt i magen. Minner om samme type smerter som jeg hadde for et par år siden da legen fant n cyste på str m ei appelsin, som de fikk fjernet med kikkhullsoperasjon. Stresser derfor med at det føles som noe er off.
 

Maggaat

Betatt av forumet
Septemberlykke 2015
Stikker endel her også:)
Sist hadde jeg skikkelige stikkesmerter i magen i uke 26 også. Dro på føden å sjekka å da fikk jeg beskjed at det kom av at magemusklene delte seg:eek: skikkelig ekkelt
 

Babydrom992

Andre møte med forumet
Jeg er i uke 8 nå 7+4
Men stikninger i venstre side i magen, og vært kvalm siden ja lenge.. men i dag er kvalmen grusom altså!!

Håper dette er et godt tegn!
 
Topp