Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Vi bruker å brune de i 1 min på hver side før vi har de over i ildfast form og langtidssteker de på lav varme i ovnen.
Da blir de møre og gode.
Jeg pleier å hive dem i ovnen på rist med ildfast form under som tar i mot væske. 200 grader i litt over 1 time (liker dem godt stekt)
Blir de ikke tørre da på rist?
jeg pleier å legge dem på rist over ei stekeplate inni ovnen. setter på grill så snur jeg dem innimellom
Jeg også lager på rist, men mine er alltid saftige og gode. Aldri tørre.Blir de ikke tørre da på rist?
Synes egentlig det er litt vanskelig å få sommer koteletter tørre egentlig..Jeg også lager på rist, men mine er alltid saftige og gode. Aldri tørre.Pleier ha de inni ca 20 min. På 200 grader. Men bruner de først da
Sent from my SM-N9005 using BV Forum mobile app
Haha joSynes egentlig det er litt vanskelig å få sommer koteletter tørre egentlig..![]()
å de kan bli tørre det vet jeg..Haha joMen sjelden vi har sommerkoteletter egentlig. Føler de er best på grillen
Så blir helst nakkekoteletter i ovnen
Sent from my SM-N9005 using BV Forum mobile app