Stakkars puppen

En tråd i 'Premature og dysmatur' startet av endelig_vår_tur, 7 Jul 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. endelig_vår_tur Forumet er livet Maiblomstene 2017

  Vesla har en favoritt og en som går ann. Favoritten kobler hun raskt på, den andre kan hun innimellom streve med. Gjerne hvis hun blir lagt til der først. Nå i natt legger jeg henne til på ikke favoritten, da denne var veldig full. Hun kaver litt før hun låser gommene sine rundt nippelen og drar hodet vekk. Automatisk kommer det et AU fra meg. Hun skvetter, kikker opp på meg og slipper taket.
  Legger til på nytt og samme skjer igjen bare hardere. Hvorpå det automatisk kommer et høyt AU. Vesla skvetter og begynner å gråte. Trøster så godt det lar seg, legger til på favoritten. Og holder en minnestund for nippelen på den andre puppen.

  Skulle nesten tro hun prøvde å lage hull inn til melkelageret.
   
 2. Skrømt (Vimsa) Forumet er livet VIP

  Au det er vond. Mi gjorde også dette, noe som desverre var grunnen til at vi ga oss nå ved 16 måneder siden hun har tenner. Vi har brukt én pupp hele veien [emoji85]
   
 3. endelig_vår_tur Forumet er livet Maiblomstene 2017

  Ja det er grusomt. Storesøster venta med slikt til hun fikk tenner ved 4mnd alder. Men det var et par au fra meg så sluttet hun
   
 4. Skrømt (Vimsa) Forumet er livet VIP

  Huff. Mi ga seg ikke nå mot slutten, og etter endel sår og litt blod så sa jeg stopp.. Hun virket ganske ferdig selv også.
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden