Sprinkelseng; jeg trenger hjelp

En tråd i 'Juni 2021' startet av Lilje33, 30 Jan 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Lilje33 Flørter med forumet JuniJubel2021

  Åja, nei det mener jeg ikke :) Dyrt er ikke ensbetydene med bra, men skulle poengtere at det må være noen forskjeller og refererte da til pris. Helt enig ang masseproduksjon vs nisje, men materialevalg osv påvirker også pris:)

  men den infoen du la til på slutten der var nettopp sånt jeg var på jakt etter så tusen takk :):happy:
   
  • Liker Liker x 1
 2. Trultemor88 Gift med forumet JuniJubel2021

  Ja ulikheter er det jo. Men det har ingenting å si for comfort for baby. Det er det madrass som gjelder. For egen comfort må man tenke etter hvor høy senga er, om det blir vanskelig å legge baby ned om man ikke er så høy feks:)
   
 3. Lilje33 Flørter med forumet JuniJubel2021

  Jupp :) men jeg var ute etter erfaringer fra de voksnes side, og evt sikkerhet (typ vinglete kvalitet, sprinkelavstand osv), komfort og design skal jeg klare å finne ut av selv :happy:
   
 4. Trultemor88 Gift med forumet JuniJubel2021

  Jeg er veldig lav så har problemer med allerede sprinkelsenger når de senkes helt ned :hilarious:
   
 5. Babyglad:) Blir kjent med forumet

  Jeg har hatt en veldig billig type sprinkelseng før, og ønsket meg en litt mer stabil en. Når ungen blir litt større vil han hoppe å herje og mine har biti på kantene. Nå ser jeg på Ikea Gulliver sprinkelseng som kan ta ned ene siden, heve og senke bunne, og når han blir større så kan man ta bor ene veggen og ha sengehest i stede:) Den kosta vell 800-900kr så tror jeg går for den:)
   

Del denne siden