Sprekkfull

En tråd i 'Mars 2021' startet av KBMnr2, 14 Feb 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. KBMnr2 Flørter med forumet Marshmallows2021

  Noen andre som begynner å slite med magen? Kjennes ut som magen er sprekkfull, vet at han ikke er stor inni der heller. :arghh:
   
 2. Poojenta Elsker forumet Marshmallows2021 Høsthjerter 2017 Assistert-jentene

  Til tider så kjennes det ut som om magen sprekker. Det er helst hvis jeg er full i tarmen (sliter litt med å tømme), og når hun har ligget på tvers (der er heldigvis en stund siden)... Det er grusomt når det står på. Alt er vondt, ingenting hjelper og jeg klarer ikke å stå hele den halvtimen det tar å lage middag...
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. Springmummy Andre møte med forumet

  Jeg har det akkurat likt... Har trodd det er på grunn av en tidligere mageplastikk der magemusklene ble sydd, men kanskje det er mer normalt enn jeg trodde... Var ikke sånn med mine to første, og både de og jeg var større den gang. Jeg skal på kontroll i morgen, vil ta det opp da. Er virkelig uutholdelig til tider...
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. KBMnr2 Flørter med forumet Marshmallows2021


  Kjedelig at den siste tiden skal være så ubehagelig.. Fært å si men godt jeg ikke er den eneste. Er heldigvis ikke lenge igjen.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 5. KBMnr2 Flørter med forumet Marshmallows2021

  Jeg har sagt det på ultralyden de siste 2 gangene at jeg føler meg sprekkfull, men har ikke fått noe annen beskjed enn at han har det fint.. Så må vel pent nødt leve med det til han kommer ut :arghh:
   

Del denne siden