Spiser dere rosmarin?

RosaGull

Elsker forumet
Tilgangsansvarlig
Himmelbarn
FebbisBebbis2021 ❄️
Hei
Jeg putta masse rosmari (tørket) imaten isted.
Ble litt oppblåst, mulig at det er helt tilfeldig. Men er det trygt å spise denne??? :nailbiting::nailbiting:

og fant dette!!
865AB5AC-CA3A-4BEF-8F65-6E72719B40BF.jpeg
 
Aldri i mitt liv hørt om at rosmarin som mat ikke skal være trygt for gravide, har spist det gjennom hele graviditeten og så langt ingen problemer :)
Så herlig. Takk♥️ Tror jeg skal slutte å søke etter hva vi kan spise. Har ikke barn fra før så null erfaring :D
 
Så herlig. Takk♥️ Tror jeg skal slutte å søke etter hva vi kan spise. Har ikke barn fra før så null erfaring :D

På et eller annet tidspunkt blir man skikkelig lei av det uansett :p Jeg holder meg 100% unna alkohol og ferskost. Salami spiser jeg på ostesmørbrød som har stått 5 minutter på 200grader. Dytter nedpå med uante mengder bær og frukter siden uker også :p Selv brie-ost osv kan man spise så lenge det er pasteurisert.
 
På et eller annet tidspunkt blir man skikkelig lei av det uansett :p Jeg holder meg 100% unna alkohol og ferskost. Salami spiser jeg på ostesmørbrød som har stått 5 minutter på 200grader. Dytter nedpå med uante mengder bær og frukter siden uker også :p Selv brie-ost osv kan man spise så lenge det er pasteurisert.
Det var lurt. Hva med hmburgeroster? Hvilken bruker du?
 
Det var lurt. Hva med hmburgeroster? Hvilken bruker du?

Der bruker jeg bare gouda og/eller jarlsberg, gammeldags og sær. Forøvrig har jeg vært såpass spenstig at jeg har spist majones og hamburgerdressinger med rå egg i - men regner med at disse ferdigproduktene er så prosesserte at det ikke er så høy sjans for salmonella. So far so good. Som sagt, på et eller annet tidspunkt får man så lyst på ting at man blir litt mer rolig, på andre ting forblir man veldig streng. Og på tredje ting blir man rar, de siste 2 dagene takler jeg ikke lukta av brød og brekker meg om jeg tar noen tugger. Forstår det virkelig ikke, men må bare sitte rolig i båten og seile med :p
 
Der bruker jeg bare gouda og/eller jarlsberg, gammeldags og sær. Forøvrig har jeg vært såpass spenstig at jeg har spist majones og hamburgerdressinger med rå egg i - men regner med at disse ferdigproduktene er så prosesserte at det ikke er så høy sjans for salmonella. So far so good. Som sagt, på et eller annet tidspunkt får man så lyst på ting at man blir litt mer rolig, på andre ting forblir man veldig streng. Og på tredje ting blir man rar, de siste 2 dagene takler jeg ikke lukta av brød og brekker meg om jeg tar noen tugger. Forstår det virkelig ikke, men må bare sitte rolig i båten og seile med :p
Hehe det er så sant. Jeg tror jeg skal gjøre som deg. Vi kan jo varme osten 5 min så er man på den trygge siden uansett.
Ja det er sant. Man kan bli gal av dette hehehe

Jeg har ingen barn fra før og har mistet 2 ggr er derfor ekstra paranoid :D
 
Back
Topp