Spiser dere mer sjømat om sommeren?

Tror ikke jeg hadde følt meg som ekte sørlending uten store mengder skalldyr om sommeren, her spiser vi reker hver uke, fisker masse kreps og lyser etter krabber hele sommeren. Vi fryser også en del kreps til vinteren, slik at det blir rikelig med sjømat på vinterstid også. Reker i hverdagen, men hummer og kreps til større familiesamlinger i vinterhalvåret. Men vi er heldige da, bestefar er fisker og vi bor hele slekta med «tean i tanga» på norges sydspiss.
 
Spiser det allermest i fra slutten av august til oktober siden det er da det er sesong :)
 
Neeeei, ikke videre begeistret for det :p
 
Eeeeeelsker skalldyr :p
Og det gjør de 3 eldste også MEN mannen spiser det ikke, og da blir det liksom ikke til at vi har det :(
 
Altså mange forbinder sjømat med sommer og spiser mer av det da.
Med sjømat tenker jeg ikke på fisk, men krabbe, reker, kreps, blåskjell ++++

Spiser dere mer sjømat om sommeren?

Vet dere forresten at det er når det er kaldt i vannet de smaker best og sesongen for den type mat burde ha vært om vinteren :p
Best i januar februar såfall ferske reker men fryste er så å si det samme viss man kjøper fryst ( min mening)
 
Liker ikke sjømat dessverre...
 
Back
Topp