Spesielle guttenavn anyone???

En tråd i 'Svangerskap og fødsel' startet av Knøttebærer, 25 Jun 2012.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Knøttemamma Elsker forumet VIP

  Hei.

  Nå er det tydeligvis min tur til å være litt i beita for navn. Førstefødte har ett navn han deler med kun 5 andre i norge. Han har dobbeltnavn så han kan velge hvilket han vil bruke når han blir stor. Navn nr 2 er Tobias og vi tenker å gå for dobbeltnavn til nr 2 også med ett mer "vanlig" mellomnavn enn fornavn.  Navnet til den nye babyen må ikke være like sjeldent selvfølgelig, men vi vil ikke at 3 andre i klassa skal snu seg når læreren roper på han.

  Noen forslag?
   
 2. Lykkepjuska Elsker forumet

  Hvor spesiellt da? Xavier, liksom? Olai(mer vanlig, kanskje?) Tage er fint, Frøys, Nathaniel, Ravn, Emanuel, Martinius... Åh, vanskelig! 

  Er egentlig litt på utkikk etter guttenavn selv. Vil ikke ha noe veldig spesiellt, men to navn som ikke alt for ofte blir ssatt sammen. Liker Marcus, jeg.. Synes Marcus Olai er fint, men sambo er ikke helt med.

  Følger tråden din litt, jeg=)
   
 3. augustina Andre møte med forumet

  Hvis jeg hadde en gutt i magen så skulle han ha hett Semming. Med dobbelt navn kanskje Semming Elias.
   
 4. Knøttemamma Elsker forumet VIP

  Vi liker Ravn, men vi syns det er litt mye brukt. Så en film her om dagen hvor ene unggutten het Jeep. Vi syns det var kult, men det funker ikke i det hele tatt i norge, så det er jo definitivt utelukket. Det må jo harmonere med språket vårt liksom. Albin, Nordahl, Theodor, Tidemann, Normann, Norvald, Thorvald, Trym og Valdemar er navn som står på lista blandt mange andre, men det er ingen som klaffer helt 100 %. Kjenner ei som kalte sønnen sin Cymrick. Det liker vi, men det er jo brukt allerede. Kan godt være chars fra bøker eller filmer. Forfattere slår seg jo gjerne løs litt på navnefronten, men jeg klarer ikke å komme på noe bra nå om dagen. Kan jo ikke kalle ungen Bombadil heller;)
   
 5. Lima12 Andre møte med forumet

 6. Ruttah Forelsket i forumet

 7. Knøttemamma Elsker forumet VIP

  Høhøhø:D Jeg har vært igjennom den lista der faktisk, men det må jo være tull (ihvertfall mye av det). Jeg er veldig glad for at vi har god tid på dette her, for vi syns det er supervanskelig denne gangen.
   
 8. 5småtroll Glad i forumet

  Vår sønn skal nok hete Martin Emanuel... Står litt mellom det og Martin Mikael... Jeg har forelsket meg helt i Emanuel (som også kan skrives Emmanuel) og det er ikke mange i Norge som heter det.. :)
   
 9. Frk Spent Mai 2014 mamma :) Mailykke <3

  Stig Emrik?
  :)
   
 10. rundown Flørter med forumet

  Julius amadeus :)
   
 11. Lykkepjuska Elsker forumet  4småtroll skrev:
  Vår sønn skal nok hete Martin Emanuel... Står litt mellom det og Martin Mikael... Jeg har forelsket meg helt i Emanuel (som også kan skrives Emmanuel) og det er ikke mange i Norge som heter det.. :)  Oldefaren min het Arthur Emmanuel. :-) synes det er et kult navn, egentlig!
   
 12. IrisBodlo Flørter med forumet

  Linus er fint.. Fetteren min heter Birk, er ikke så mange som heter det heller..
   
 13. Knøttemamma Elsker forumet VIP  IrisBodlo skrev:
  Linus er fint.. Fetteren min heter Birk, er ikke så mange som heter det heller..  Vi har en bitteliten Linus og to Birk i omgangskretsen, men Birk sto på lista til førstemann før noen andre som fikk babyen sin før oss valgte det;)
   
 14. nysmurf Flørter med forumet

  http://navn.klikk.no/ denne var litt ålreight, kan legge noen navn som grunnlag så kommer karusellen med forslag ut ifra de. Så kan du trykke på de du ikke likte å legge i en liste å de du likte i en liste.
   
 15. justair Gift med forumet

  Syns navn som Theodor(Theo) og Oliver er fine navn, bare synd min samboer og barnefar ikke er like gira på disse navnene. Ellers er jo Corneluius(Kornelius) er fint guttenavn som ikk så mange andre har. 
   
 16. lykke89 Betatt av forumet

  Sønnen min heter Christopher.
  Jeg forguder det navnet =) Kan bruke det med et navn til siden du ville ha dobbellt guttenavn da? =D
   
 17. Smile4Life Flørter med forumet

  Jeg er også ganske nysgjerrig på guttenavn :)
   
 18. Vesle Helmine Betatt av forumet

  Jeg liker navn som:
  * Vetle
  * Jardar
  * Audar
  * Viljar
  * Olai
  * Tevje
  * Martinius
  * Sigve
   

Del denne siden