Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nei, de må spises kalde helt alene eller på brødskiva!De må varmes opp til over 60/70 grader(litt usikker på hva som er rett) for å drepe alle bakterene, så nei, burde ikke spises etter bare frysing. Men fy søren som jeg har lyst på spekemat og de pølsene er ikke like gode etter oppvarming. (Syntes jeg da)
Men har sett at det er noen som tar sjangsen i dikusjoner tidligere. Men det tør jeg ikke.
Da får jeg stå over i år husker jeg kjøpte i fjor, også lå de i skapet til etter jeg hadde født i juli.. Spiste en hel pølse alene på litt over en uke. Er helt sykt godt!Nei, de må varmes til over 70 grader før man dreper eventuell listeria.
Er sykt godt med slike pølser da.
Da får jeg stå over i år husker jeg kjøpte i fjor, også lå de i skapet til etter jeg hadde født i juli.. Spiste en hel pølse alene på litt over en uke. Er helt sykt godt!
Håper det ikke er igjen no spekemat da jeg skal på jobb etterpå. Blir frista ennå mer liksom!!Pasientene på jobb fikk rømmegrøt med spekemat i går.. og så var det igjen noe rester.. og jeg har aldri sikla så mye etter spekemat som da! Hahaha! Stod å tenkte jeg skulle ta noen biter ble kjempeskuffa da jeg kom på at jeg IKKE kan spise det hehe
Jeg nærmest craver spekemat og rødvin nå som jeg er gravid. Holder meg selvfølgelig unna begge deler.
Men hva hvis man mikrer ostesmørbrød med salami. Tror dere temperaturen vil bli høy nok til at smørbrødet er trygt å spise?
Husker jeg spiste panini med salami med nummer 1, men er så mye mere nervøs nå med nummer to.