Smerter på innsiden av lårene...

En tråd i 'Februar 2016' startet av Orly, 22 Okt 2015.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Orly Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Februarlykke 2016

  Jeg har jo aldri kjent på skikkelige bekkenplager (bank i bordet), men de siste ukene nå, når jeg har klart å ta skrittene mine (over 10.000), så får jeg på slutten så vanvittig vondt i kjøttet på innsiden av lårene. Jeg har ikke vondt i symfysen, så tror ikke det er bekkenet... Og det kommer mens jeg fortsatt går, så er ikke bare støl heller, for da hadde det jo kommet etter jeg ble kald. Men kjennes ut som om jeg er støl, på en syk maraton måte liksom.
  Noen som vet hva det kan være? Føler ikke det er vondt nok enda til å gå til legen heller. :rolleyes:
   
 2. Neinei Forumet er livet Mailykke 2018 VIP Februarlykke 2016

  Tja...
  Du har jo ligamenter nedover der som er koblet til lysken på en måte. Kan være noe der?
   
 3. Fru.Kongshaug April 2013s nerd! VIP

  Mange tror at man må ha smerter i symfysen for at det skal være bekkenplager, men det må man altså ikke :)
  Veldig mange vondter kan relateres til bekken iløpet av svangerskapet, her går det fra å føles som at noen prøver å dra beina fra hverandre den ene dagen, til at det kjennes ut som at noen har smelt meg under rompeballene med et balltre samtidig som at de har skrapet opp lårene, den andre dagen...
  Lytt til kroppen, ikke push deg for hardt...det er bare du som får svi for det, for kroppen tar igjen og da er det lite man kan gjøre.
   
  • Liker Liker x 2
 4. Orly Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Februarlykke 2016

  Har man ligamenter nedover der og? :O trodde de var rundt livmora jeg. :p
   
 5. Orly Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Februarlykke 2016

  Da lærte jeg noe nytt idag og. Trodde det skulle, etter boka, ha begynt med vondter i symfysen, etterfulgt av strålende smerter nedover låra, hvis det var bekkenet. Her er det jo bare en dump, varm smerte, midt i der hvor låra møtes (eller der hvor andre har thigh gap). :rolleyes:
  Det kommer jo kun når jeg tvinger meg selv til å gå langt, så bør vel kanskje slutte litt med det ja. Kjennes ut som om jeg har bedrevet skikkelig hardtrening!
   
 6. Neinei Forumet er livet Mailykke 2018 VIP Februarlykke 2016

  Åh! Ligamenter er leddbånd eller bindevevsbånd, så de er litt sånn overalt ;)

  Tenkte ikke helt over at man blir litt mageorientert når man er gravid :)
   
 7. Orly Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Februarlykke 2016

  Ååååja. Når du sier det, så vet jeg jo egentlig det! :p
   
 8. Overrasket•mamma•til3 Glad i forumet

  Akkurat der, og i symfysen, og i hoftene, og i halebeinet, og i ryggen er det mine bekkenplager merkes:p
  Etter en lang dag på beina, så er det i mellom låra jeg kjenner det mest. Klarer liksom ikke å løfte beina i fra gulvet når jeg går.
  Pass på deg selv. Jeg brente meg i sv.skap nr 2, og lyttet ikke. Det fikk jeg svi for i de tre årene jeg ikke har gått gravid, frem til nå.
   
 9. Orly Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Februarlykke 2016

  Så kjedelig at du har slitt sånn! Får vel kanskje begynne å ta litt mer hensyn jeg og da... Trenger kanskje ikke 10.000 skritt hver dag, kanskje det holder med 8000 eller noe. Merker det er veldig godt for øvre delen av ryggen å få gått litt hver dag, men kan være den klarer seg med mindre. Merker korsrygg og innside av lår IKKE har godt av det. :p
  Ja, det er veldig vanskelig å løfte beina. Og har liksom ingen kraft, så å reise seg fra sofaen er et mareritt, haha. :p
   
  • Uenig Uenig x 1
 10. Druesaft Elsker forumet FebbisBebbis2021 ❄️

  Jeg hadde også de smertene du beskriver, mot slutten av mitt første svangerskap. Ubehagelig. Mener jordmor snakket om noen sener som kan komme i klem etterhvert. Det var i allefall ikke farlig :)
   
 11. Orly Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Februarlykke 2016

  Snakket med legen om det i går, og han mente det var bekkenet hos meg. Skulle kutte ned litt på gåinga, holde meg fra 5-8000 skritt, og se om det hjalp. Ikke støvsuge eller moppe. Hvis ikke det hjalp, skulle han henvise meg til fysio. Det tror jeg ikke blir nødvendig i mitt tilfelle, for er ikke VONDT, bare ubehagelig. Så så lenge det holder seg på dette nivået, så er det greit.
  Har hatt sener i klem i armen før, men det var en litt annen type smerte. Vet ikke hvordan det skal kjennes ut i låra altså, kan godt være det er det jeg har. :p merker du noe til det nå?
   
 12. Druesaft Elsker forumet FebbisBebbis2021 ❄️

  Kjenner ingenting til det nå nei. Gikk over da jeg fødte. Var ikke en konstant smerte, mer som en ekkel sviende smerte på innsiden av låret øverst og ca 10-20 cm nedover, særlig det høyre låret. Følte låret ble litt dovent også. Om det var en blodåre eller en sene som kom i klem er jeg ikke sikker på. Nå er jeg bare 14 uker på vei, så jeg tror ikke det kommer på en stund enda :)
   
 13. Orly Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Februarlykke 2016

  Aha, ok. Ja, i armen var det sånn at armen dovna. Er ikke sånn i låra, der er det bare en skikkelig mørbanka følelse. :p
   
 14. Druesaft Elsker forumet FebbisBebbis2021 ❄️

  Uffda. :p Hadde foressten en merkelig sviefølelse to-tre på det ene låret og på huden, da jeg tok på den, for et par uker siden. Hadde ikke slått meg eller noe, veldig merkelig. Men det var nok heller ikke likt, for det var på huden det.
   
 15. Druesaft Elsker forumet FebbisBebbis2021 ❄️

  Mye rart man får når man er gravid gitt!!
   
  • Liker Liker x 1
 16. Orly Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Februarlykke 2016

  Haha, ja, det er virkelig ikke bare bare dette her. :p
   

Del denne siden