Smerter/krampe i magen

En tråd i 'Januar 2018' startet av mamma22åring, 2 Jul 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. mamma22åring Andre møte med forumet

  Jeg lurer på om det er normalt med akkurat som krampe følelse i hele mage og rygg området inni mellom? Skjer oftest om jeg har stram bukse på meg veldig ubehagelig.. 23 uker siden fødsel..
   
 2. BigMama1018 Glad i forumet Snøfnuggene 2018

  Har ikke opplevd det etter 2 sv.skap. har du snakket med lege om det?
   
 3. mamma22åring Andre møte med forumet

  Nei, sendte en e-melding nå for å spørre.. kan det være rester av fosterhinnene tro? De var ikke å finne etter fødsel, men jordmor sa jeg skulle ringe dersom jeg fikk feber.. det har jeg ikke opplevd‍♀️
   
 4. BigMama1018 Glad i forumet Snøfnuggene 2018

  Fosterhinne så lenge etter. Mmh, det burde de nå sjekke opp synes jeg. Bestill deg time du og få en grundig sjekk. Skal ikke være sånn, ikke skal du gå rundt å uroe deg heller.
   
 5. mamma22åring Andre møte med forumet

  Da blir det legetime i morgen. Krysser fingrene
   
  • Liker Liker x 2
 6. Avocado Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Assistert-jentene Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Gikk det bra med deg?
   
  • Liker Liker x 1
 7. Lizz83 Gift med forumet

  Det kan være forandringer i livmor etter en graviditet. Jeg får syke kramper på høyre side innimellom, men det tipper jeg kan være alt fra eggstokker til bekkenløsning.
  Jeg har født 3 barn og med første og siste måtte jeg ha utskraping pga rester og det ble oppdaget ved veldig stort blodtap med første og med siste så var det veldig spesielt med renselsen. Er det hinnerester så blir man etter hvert kjempedårlig fordi de sitter vil råtne inni livmoren. Rart hvis du ikke har merket det før nå, men får håpe at det er en ufarlig ting. Klem :)
   

Del denne siden