skygge/flekk på magesekken

En tråd i 'Februar 2013' startet av trolltjora, 15 Okt 2012.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. trolltjora Elsker forumet

  Lille jenta mi skiller seg ut allerede ved å være spesiell, for hun presterer å vise frem noe til spesialisten som han aldri har sett før; nemlig at hun har noe i magesekken som IKKE skal være der. Hva det er aner ikke spesialisten, så vi har vært inne på en ekstra ultralyd to uker etter ordinær ul, også skal vi tilbake om cirka to uker igjen for å se om tingen i magen vokser.
  Spesialisten sier han ikke er særlig bekymret, for vi har et velskapt, lite foster som spreller og beveger seg normalt, så han finner ingen andre "misdannelser" enn denne tingen i magesekken.
  Vi slapper heldigvis mer av nå etter denne ekstra ultralyden, for de to ukene imellom ordinær ul og ekstra ul var forferdelig lange. På ordinær ul så var det jo "bare" jordmor som så på oss, så hun kunne jo ha oversett noe liksom, men legen fant ikke noe mer uvanlig enn det jordmora hadde gjort (heldigvis).
  Så da får vi se hva som skjer på neste ul, om tingen vokser så må vi sikkert finne ut hva det er, men håpet er selvfølgelig at fosteret vokser videre mens flekken/tingen blir værende slik den er, for da er den så liten at den ikke utgjør noe som helst fare for babyen.
   
 2. Mary Evelyn Glad i forumet

  Aldri gøy når de finner ting de ikke vet hva er, men det høres ikke ut til at det er noe å bekymre seg over. Håper dere får vite hva det er da, uansett om det så bare er et lite merke.
   
 3. Bkno5347110 Første møte med forumet


  Hei! Kan jeg spørre deg hvordan det gikk med skyggen/flekken i magesekken? Vi har fått akkurat samme beskjed som du beskriver her, og venter på time hos fostermedisinsk. Er så spent på hva dette kan være og om det hadde noen betydning for datteren deres. Setter enormt pris på svar!:)
   

Del denne siden