Skravletråd uke 16

En tråd i 'Desember 2018' startet av Turbo, 16 Apr 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Turbo Elsker forumet Tilgangsansvarlig VIP Desemberlykke 2018

  Ja, tror det var noe sånn... jeg skal lese igjen..
   
 2. xiddigaha Elsker forumet Himmelbarn Septemberbarna 2019

  Er veldig synd i de :p er nok ikke så lett å leve med meg for tiden hehe
   
 3. Petrinemor97 Gift med forumet Desemberlykke 2018

  Da tror jeg iallefall vi må endre på reglene ja :') vil helst unngå å må vente 3 uker for å slippe inn i gruppa :eek: Men skjønner jo selvfølgelig om jeg må det da. Er jo min egen feil at jeg ikke har meldt meg inn før :eek:
   
 4. Petrinemor97 Gift med forumet Desemberlykke 2018

  H
  Hehe, du kan jo heldivis ikke noe for det da. :D Jeg bruker ikke å være levende med når jeg har mensen, så lurer på hvordan humøre mitt blir etterhvert. Kan bli litt morsomt og se :')
   
 5. xiddigaha Elsker forumet Himmelbarn Septemberbarna 2019

  Nei heldigvis ikke, men de vet jo dessverre ikke det :hilarious:
  Får håpe du slipper unna slikt humør som dette : D
   
  • Morsom Morsom x 1
 6. xiddigaha Elsker forumet Himmelbarn Septemberbarna 2019

  Sto det ikke i reglene at vi kunne forandre på regelen om hvor lenge man hadde vært medlem og hvor mange man hadde skrevet?

  Litt kjekt hvis flere kommer inn på det skjulte forumet :)
   
  • Liker Liker x 2
 7. Petrinemor97 Gift med forumet Desemberlykke 2018

  Ja det tenker jeg også. blir jo morsommere om flere har tilgang :)
   
 8. Lix Gift med forumet Novemberskattene 2014 <3

  Ååå så søtt det var! :D<3
   
 9. Lix Gift med forumet Novemberskattene 2014 <3

  Den filmen er fantastisk! :D
   
 10. Petrinemor97 Gift med forumet Desemberlykke 2018

  Er det noen som har fulgt noe med på bloggerne? Satt og så litt på det nå, og herregud jeg blir sikkelig lei meg på hvor mye pilotfrue og mannen hennes plages med å bli gravid :( Skal ikke være enkelt for alle, utrolig synd og veldig urettferdig :( <3
   
  • Enig Enig x 1
 11. Siadle Forumet er livet Tilgangsansvarlig Junilykke2018

  Sniker.

  Hun er gravid nå. [emoji4]
   
 12. Lix Gift med forumet Novemberskattene 2014 <3

  Jeg følger med på bloggerne, men jeg er to sesonger bak. Ser bare når det er jeg som ser tv alene og det er ikke så ofte. Men ja, det er virkelig urettferdig at noen må streve sånn :/ Må være veldig vanskelig når det er så mange som blir så lett gravide, og at det skjer uten at det er planlagt hos mange til og med..
   
 13. Petrinemor97 Gift med forumet Desemberlykke 2018

  Ja etter jeg skrev det her inne, måtte jeg trå til google og se om hun var det nå eller ikke :') men så fantastisk for dem da at det gikk rette veien til slutt <3
   
  • Liker Liker x 2
 14. Petrinemor97 Gift med forumet Desemberlykke 2018

  Ja helt sant. Jeg kan skal innrømme. tenkte jeg skulle vente til skjult gruppe, men går bra. Jeg har jo vært aktiv seksuelt siden jeg har vært 15/16 år og har faktisk ikke gått på noe prevansjon fordi jeg har ikke turt og ha noe med hormoner i kroppen pga. jeg er under risko ikke kan tåle det. Jeg kunne jo bare ha fått det sjekket til legen, men legeskrekken har gjort det slik at jeg har bare skyvet det lenger og lenger unna. Det har jo blitt brukt kondom, men er jo ikke bestandig man har vært like flink. Nå har jeg heldivis hatt et veldig sunt syn på sex, mener jeg selv da. Jeg har tenkt det er noe jeg gjør med noen jeg er glad i og det har vært med kjæresten jeg har vært med da. Å på di 5 årene har jeg vært i lamme 2 forskjellige. Han jeg er sammen med nå har jeg vært i lamme i over 2 år no og di siste 2 årene har vi egentlig ikke hatt noe beskyttelse. Å tanken har jo slått meg flere ganger hvorfor blir ikke jeg gravid? Er jeg kanskje en av dem ikke kan bli gravid selv eller kanskje i det hele tatt? :eek: Men når jeg fikk denne positive testen for 1 og halv uke siden. Det var en lykkerus jeg aldri har kjent på før for uansett hvordan det går så har jeg iallefall fått de 2 strekene som jeg egentlig hadde innstilt meg på at jeg aldri skulle få. Man må jo bare hatt utrolig flaks egentlig fordi om at vi har tenkt skjer det så skjer det. For barn er noe vi begge ha villa hatt i så mange år før vi ble sammen også.

  Så jeg kjenner sikkelig her inne nå når folk blir plaget og mister og på bloggerne. Det går sikkelig dypt på meg, for jeg har jo tenkt iallefall det siste halve året at jeg kunne sikkert ikke bli gravid siden det ikke har skjedd. Men jeg kan jo det da og det er fantastisk og håper bare alle som vil ha barn får det en dag i framtiden. Håper alle kan få kjenne på den følelsen og få 2 streker på pinnnen og kjenne på disse symptomene man klager litt på :') Nei jeg krysser fingrene for alle <3
   
  • Liker Liker x 1
 15. Lix Gift med forumet Novemberskattene 2014 <3

  Så kjekt at det klaffet :) Tror det er veldig store forskjeller ute og går ja. Føler meg veldig heldig at det har klaffet så lett, for jeg vet godt at det absolutt ikke er en selvfølge. Var også spent på om det kom til å bli vanskeligere denne gangen enn sist gang siden det er 4 år siden, men gikk veldig bra :)Men det er blodig urettferdig altså at noen må slite sånn.
   
 16. Lix Gift med forumet Novemberskattene 2014 <3

  Er det fortsatt ingen som har hørt noe fra Nutte?:S
   
 17. Petrinemor97 Gift med forumet Desemberlykke 2018

  Har sett at noen skrev her inne at alt gikk bra med henne, bare at hun var opptatt eller noe? Husker ikke hvem det var :eek: Men har ikke sett henne her inne nei enda.

  Ja veldig gøy at det gikk og følte meg jo 100 kg lettere med å få bekreftelse at jeg faktisk kan bli det da. Men ja veldig urettferdig syns jeg. :( Å en annen ting er jo også at det skal være så vanskelig og adoptere også. Skjønner det må være strengt for de barna sin sikkerhet, men er jo mange flotte mennesker og må bruke flere år for å komme igjennom med det.. Huff, nei har veldig mange sterke meninger om alt sånn der. :(
  Syns alle som vil ha barn skal ha muligheten til å få det. Det hadde gjort værden en litt bedre plass og være i <3
   
 18. Turbo Elsker forumet Tilgangsansvarlig VIP Desemberlykke 2018

  Håper på et tegn snart nå!
   
 19. Lix Gift med forumet Novemberskattene 2014 <3

  uffameg! Lett å tenke det verste, men håper det er en logisk forklaring!
   
 20. Turbo Elsker forumet Tilgangsansvarlig VIP Desemberlykke 2018

  Ja.. krysser fingrene for det!
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden