Skravletråd team yellow

En tråd i 'Slankekrigen' startet av nøttelitenItreet, 7 Apr 2013.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Krica Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP

  Chaba og månestråle?

  Sent from my GT-N7100 using BV Forum mobile app
   
 2. *Månestråle* Glad i forumet

  Ja?
   
 3. *Månestråle* Glad i forumet

  Heisann jenter!

  Nå skal jeg endelig være hjemme en periode etter en veldig travel måned med mye reising. Motivasjonen kom tilbake for fullt i dag nå som jeg vet at det er lettere å følge trenings og matrutiner. Håper det går greit med dere og planene deres =) Ser flere av dere er kjempe flinke til å gå ned i vekt!
   
 4. Krica Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP

  Lurte på om dere skulle være med på utfordingen. Skrev om den først på sida før. ;)
   
 5. *Månestråle* Glad i forumet

  Ahh.. Nei tror ikke jeg skal melde meg på der. Er i dårlig form pga allergi og sliter veldig med ryggen så blir bare demotivert av å ha så lite å fylle inn.
   
 6. Krica Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP

  Da har jeg hatt en bitteliten kontrollveiing i dag, og er ned 200 gram siden sist fredag. Var oppe 1. kg etter helga. Lurer på om jeg skal kutte ned mer på utskeielser på helg, og se om jeg kan få bedre resultater slik. Er redd det kanskje stagnerer her nå hvis jeg fortsetter alle utskeielsene på helgene. Da må jeg bestemme meg forut hvor mye jeg har lov å spise. ;) Hvor mye skeier dere ut med på helg?
   
 7. *Månestråle* Glad i forumet

  Jeg føler ikke at jeg skeier ut så veldig mye, men går litt opp hver helg. Det går raskere ned de første dagene i uka enn de siste så det kommer jo fort av igjen, men jeg har også tenkt til å kutte enda mer i helga for å se om det veier opp for at jeg knapt kan trene nå.
   
 8. Krica Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP

  Ja, det kan jo være mye salt som gjør det, og at det ikke har så stor effekt på vekta i det store og hele, men kanskje verdt å prøve.

  Kommet hjem fra en times joggetur. :D Herlig i det fine været. :D
   
 9. *Månestråle* Glad i forumet

  Ja det er deilig ute nå. Prøvde meg på en gåtur tidligere i dag, men måtte gi meg etter 20 min. Syns det er vanskelig å være motivert i de periodene jeg har så store smerter så har ekstra stort fokus nå.
   
 10. Krica Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP

  Da synes jeg 20 min er bra. Det skal jo ikke være vondt og trene eller gå. Får du hjelp til smertebehandling? Fysioterapeut?
   
 11. *Månestråle* Glad i forumet

  Nei har ikke mulighet til det dessverre. Det går stort sett greit da, men har noen perioder hvor det er veldig ille. Må bare legge opp hverdagen etter det. Har lært meg å leve med det etter snart 5 år. Var veldig tøft i begynnelsen og da ble jeg nesten deprimert. Det var verre i begynnelsen og. Har brukt litt tid på å prøve og feile for å finne ut hvordan det er best for meg å leve. Har egentlig kommet langt der, men noen ganger må jeg gjøre ting som at det blir verre. Heldigvis ikke så ofte da =) Må bare vente til at det bedrer seg =)
   
 12. Chaba Gift med forumet

  Hei! Beklager min dårlige deltakelse i denne krigen! Jeg har så mye med eksamen at når jeg ikke leser er det barn mann og hjem som er mitt fokus! Fordi jeg ikke får deltatt noe særlig velger jeg å trekke meg fra krigen!:(

  Dere andre må ha masse lykke til, håper dere når målene deres!! :D
   
 13. Krica Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP

  Æsj da. Så kjedelig. :( Masse lykke til med eksamen, og vektnedgang videre..
   
 14. *Månestråle* Glad i forumet

  Så kjedelig. Lykke til videre!
   
 15. nøttelitenitreet Fjompenisse Tilgangsansvarlig Sommerfuglene VIP August 2018

  Bare 100gr ned i dag.. har hatt andre ting å tenke på denne uka, så det var bedre enn forventet.
  Hvordan går det med dere andre?

  * æpp'n *
   
 16. *Månestråle* Glad i forumet

  Stillestående hos meg denne uka. Gikk mye ned før krigen starta så virker som det har stoppet litt opp =(
   
 17. Melkesjokoladen Gift med forumet

  her har jeg gått opp 0.5 :(
   
 18. Krica Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP

  Å. Så utrolig uheldig altså. Her er det oppgang for første gang. :( har en sykdom som gir meg hevelser i kroppen. Dette slo til i går i mageregionen., og selv om jeg har tatt medisin så var magen temmelig oppblåst i går. Måtte også stå over amming i tolv timer. Selv om lillegutt fikk mat på morgenen så var de ganske fulle. Var jo vonde betongpupper når jeg våknet. Veide sikkert et par 100 gram ekstra bare pga. Puppene. :( veide meg på onsdag, og da var jeg gått med 200 gram så tror egentlig at jeg har gått ned denne uka egentlig. Søren også. :( da ser det ut til at dette blir den dårligste uka vår hittil i krigen. :(

  Sent from my GT-N7100 using BV Forum mobile app
   
 19. Krica Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP

  Var opp 300 gram, ikke mye men er jo litt. Magesmertene gjorde at jeg ikke fikktrent i går også så treningsbonusen røyk.:( får full pott på sunnhet da. ;)

  Sent from my GT-N7100 using BV Forum mobile app
   
 20. *Månestråle* Glad i forumet

  Det skiller faktisk 2-300 gram før og etter amming hos meg. Har testa flere ganger. God bedring Krica =)
   

Del denne siden