Skravletråd team yellow

En tråd i 'Slankekrigen' startet av nøttelitenItreet, 7 Apr 2013.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. *hage* Gift med forumet

  Hei!

  Skal bli godt å komme i gang med dette her merker jeg. Er 28 år, gift, to barn på 1 og 3 år. Var syk i høst og på kort tid forsvant det en del kilo. Nå har jeg begynt å gå opp igjen disse kiloene, men siden kroppen min er som den er, hadde det ikke gjort noe om de holdt seg borte... Må skjerpe meg på kosten og komme i gang med trening.

  Det første jeg må gjøre er å kutte ut brusen, drikker ikke så mye, men har ikke noe problem med å kutte det ut helt. Sjokolade er verre, men det må begrenses til helgene. Og hver dag skal det være bevegelse. Løpe, 30ds, gå tur, ellipsemaskin, sykle osv.

  Jeg har ikke noe veldig mål med å gå ned mange kilo, men 4 kilo hadde ikke gjort noe. Må være realistisk og tenke at jeg skal klare å holde kiloene borte.
   
 2. Krica Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP

  Jeg spiser heller ofte og litt mindre, ;) Spiser ganske sunt, men er sånn at jeg må kontrollere hvor mye jeg spiser. Er veldig glad i både å spise og lage mat, og lager alt hjemme fra bunnen. :D Jeg kan ta ut en dag fra shape up kontoen min, og publisere det her hvis du vil. ;) Skal visst gå an hvis man er gullmedlem.
   
 3. Krica Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP

  Det klarer du! Det er bare i starten det er vanskelig pga. at man blir avhengig av sukker. Sjokolade er min største last også, men greir å holde det til en gang i uken med litt viljestyrke. ;)
   
 4. Krica Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP

  Enig. Viktigere å holde kg borte etterpå, enn å gå ned så mye at man ikke har sjanse til å holde det av. ;)
   
 5. nøttelitenitreet Fjompenisse Tilgangsansvarlig Sommerfuglene VIP August 2018

  Prøver å spise mange små måltider. Mye frukt, grønnsaker, egg, kylling, knekkebrød. Som mellommåltid blir det gjerne en dobbel 0% yoghurt eller en liten shake. :)
   
 6. *hage* Gift med forumet

  Holder til på Østlandet forresten:)

  Det ser ut som dere har en god plan alle sammen! Her er det bare å skjerpe seg som er planen... Men, lurer på, hva er det som motiverer dere. Hvorfor ønsker dere å gå ned i vekt, hva er motivasjonen?
   
 7. nøttelitenitreet Fjompenisse Tilgangsansvarlig Sommerfuglene VIP August 2018

  Rett og slett bare at jeg syns kroppen min ser grusom ut nå. Er ikke vant med å ha så mange kilo ekstra. Etter forrige svangerskap føyk jo kiloene av uten å måtte gjøre noe for det, men denne ganga er det annerledes..
   
 8. Melkesjokoladen Gift med forumet

  Ja, du kan gjerne ta ut en dag fra den så får jeg/vi se :)
  Har også løst å lage alt fra bunnen, men jeg ender som regel opp med å ta ferdimat siden jeg ikke orker finne oppskrifter. Det å prøve seg fram til noe gode sauser og slikt klarer jeg heller :(
   
 9. Melkesjokoladen Gift med forumet

  Nå er jeg rimelig normalvektig da, men har gått opp 11kg siden første svangerskap, magen er blitt hengete, fått mye rundere ansikt +større "dobbel" hake, Så her er motivasjonene at jeg vil få kroppen litt tilbake slik den var før. Har aldri hadd noe god selvtillitt, men når jeg ser på gamle bilder så skjønner jeg ikke hvorfor jeg ikke hadde det, så nå vil jeg bare prøve å kanskje bli litt fornøyd med kroppen, og ikke minst vil jeg at jeg skal kunne vise kroppen min til sambo uten at jeg føler at jeg må stramme inn magen osv.
  Ble litt rotete det her :p
   
 10. Krica Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP

  Dere må huske å skrive inn vekt i veietråden. Dere som ikke ønsker å publisere vekt må melde startvekt til meg på pm. sammen med vekt for fredag. Dere som melder vekt i veietråden innen fristen trenger ikke sende meg pm for oppdatering på fredager. ;)
   
 11. TulleHøna Forumet er livet

  26 år, forlova. Nettopp kjøpt nytt hus :)
  Har en gutt på 4 år og prøver på nr 2. Så egentlig håper jeg at jeg ikke får vært med her så lenge :p jeg vil ned 10 kilo. Har bekkenplager etter sist svangerskap. ( fødte i oktober) så må ta det litt rolig fysisk. Så her er det sunn kost og gåturer som gjelder. :)
   
 12. Krica Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP

  Da håper jeg det klaffer for deg raskt. ;) lykke til både i krigen og i prøvingen...


  Så må jeg si at det er utrolig trist at du har mistet baby i oktober. :(
   
 13. Krica Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP

  Har lest meg litt opp på ammehjelpen og funnet ut at det ikke er anbefalt å være under 1800 kalorier daglig når man ammer. Sikkert grunnen til at jeg er så sulten etter at jeg gikk ned til 15-1600. Jeg har oppjustert inntaket. Så blir det mer trening istedet. ;)
   
 14. TulleHøna Forumet er livet

  Spiser hver andre time når jeg er flink. ( har skeia ut de siste par ukene og lagt på meg 3 kilo :S )
  Men jeg spiser lite til hvert måltid.
  Feks :

  08 : 1 knekkebrød med 1/2 avokado og vårløk
  10 : 1 gulrot
  12 : guinoa salat med cottage cheese, grønnsaker og linfrø
  14 : 1 eple
  16 : 1 laksefilet og masse grønnsaker
  18 : 1 gresk yoghurt
  21 : 1 knekkebrød med kylling + 1/2 mango


  08 : rugskive med kylling og 1/2 avokado
  10 : 1 pære
  12 : 2ss cottage, 2 ss vaniljekesam, 2/2 mango og 2ts linfrø
  14 : en skive kålrabi
  16 : linsesuppe
  18 : liten Smoothie
  21 : havregrøt med havremelk og linfrø


  Dette er det som funker på meg hvertfal
   
 15. TulleHøna Forumet er livet

  Takk :*
   
 16. *hage* Gift med forumet

  Ah, hatt en god start på dagen her! Mannen kjørte barna i barnehagen, så tok jeg et røsk i huset før jeg trente litt. Nå er jeg nydusja, har nettopp spist og er klar for jobb. Håper dere får en finfin dag!
   
 17. Krica Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP

  Ha en fin dag du også. :)
   
 18. Krica Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP

  Da står en lang gåtur og en halvtimes trening på planen her i dag. Hvordan starter dere uka?
   
 19. nøttelitenitreet Fjompenisse Tilgangsansvarlig Sommerfuglene VIP August 2018

  Halsbetennelse er jammen en effektiv slankekur. Gått ned 1,2kg siden fredag. Bare så synd alt nok ikke forblir borte når man klarer å spise igjen.:p
   
 20. Melkesjokoladen Gift med forumet

  Her i huset var jeg så klar til å starte treningen og gå meg en tur på butikken for å handle inn sunn mat :) Men så er så klart store pia mi blitt syk og jeg må holde meg inne sammen med hun. Satser på at begge ungene får seg en lur samtidig så jeg får trent uansett :)
   

Del denne siden