Skravletråd April18

En tråd i 'April 2018' startet av Me&mini, 20 Aug 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Fregnefanten Forumet er livet Sommerfuglene *Aprilbaby 2018*

  Trodde en stund at det var dulting, men merket at det var så rytmisk og jevnt tempo at det måtte være hikke [emoji28] er jo ikke sikker da! Men er vanlig at baby i magen hikker, så regner med at det var det [emoji4]
   
  • Liker Liker x 3
 2. Donna Glad i forumet *Aprilbaby 2018*

  Klør i fingrene etter å re opp senga og slikt :) gleder meg til å ta fram alt av utstyr som nå bare står og venter på barnerommet. Vil ha vugga ut i stua, senga inn på vårt soverom, bleier på stellebordet.. ja, alt som trengs når babyen er her. 100 dager igjen i dag!
   
  • Liker Liker x 2
 3. Fregnefanten Forumet er livet Sommerfuglene *Aprilbaby 2018*

  Kjenner meg sånn igjen! [emoji28] tipper på at så snart kommoden til småen er i hus blir alt av klær vasket, senga redd opp og alt på stell fortløpende [emoji23] er jo egentlig greit å få det unna nå mens det enda er noenlunde lett å gjøre ting [emoji4] så får vi heller vaske over og finpusse litt mot termin.
   
 4. Hva har dere planlagt til helgen da damer?
   
 5. Fregnefanten Forumet er livet Sommerfuglene *Aprilbaby 2018*

  Har levd forholdsvis sukkerfritt en stund nå, men idag ble fristelsen for en cola for stor [emoji85] full fest i magen nå! [emoji23]
   
 6. snippsnappsnuppa Gift med forumet Mailykke 2018 Himmelbarn *Aprilbaby 2018*

  Samme her! Men når vi har to kattunger som foreløpig er inne (de skal ut i god tid før termin) så vil jeg ikke re opp noen seng helt enda ;)
   
 7. Niomi88 Gift med forumet *Aprilbaby 2018*

  Et tips [emoji4]
  Legg alminiumfolie nedi og legg kattene oppi, gjør at dem blir redd for sengen og vil ikke sove der. Vi skal ta fram sengen i helgen for å forberede katten, da blir det alminiumfolie liggende der i par uker før resten blir ordnet [emoji4]
   
 8. snippsnappsnuppa Gift med forumet Mailykke 2018 Himmelbarn *Aprilbaby 2018*

  Takk-har lest om det i en annen tråd også tror jeg? Jeg skal prøve det når det nærmer seg, men noe sier meg at det bare er den ene katta som går på det...tenkte at vi kunne montere senga klar, og så ikke ha oppi madrass eller sengetøy, bare vaske det og ha det klart i skapet. Tar jo to sekund å legge det i, og så må vi bare holde kattene ute fra soverommet ;)
   
 9. Niomi88 Gift med forumet *Aprilbaby 2018*

  Jeg skrev det i en tips tråd her inne på aprilforumet. Vi har katten inne med oss på soverommet. Ligger i sengen vår [emoji16] jeg vil være i uke 32 i helgen og godt med god tid å venne på katten og storebror at den lille vil komme og ta plass [emoji4]
   
 10. snippsnappsnuppa Gift med forumet Mailykke 2018 Himmelbarn *Aprilbaby 2018*

  Ja da er det nok her jeg har lest det :) våre katter er ikke på soverommet om natta, de herjer sånn-men de får lov til å legge seg oppå skyvedørsgarderoben på dagen (særlig når de trenger litt pause fra fireåringen). Regner med det endrer seg når de skal ut altså, men vil helst holde dem unna når baby kommer så de ikke hopper oppi til henne.
   
 11. Niomi88 Gift med forumet *Aprilbaby 2018*

  Men bruk tipset hvis du skal ha dagseng på stuen eller i vogn der kattene kommer til [emoji6]
   
 12. snippsnappsnuppa Gift med forumet Mailykke 2018 Himmelbarn *Aprilbaby 2018*

  Smart! Skal ha slyngevugge i stua og den vil de garantert opp i. Vogna kommer de ikke til.
   
 13. Donna Glad i forumet *Aprilbaby 2018*

  Jeg ville nok ha gjort klar senga nå og heller sett hva kattene gjør nå før babyen kommer enn etter? Bedre å ta de i å gjøre noe nå enn hvis det ligger en liten skatt der. Selv har vi to katter, holder seg unna vogn og seng.
   
 14. snippsnappsnuppa Gift med forumet Mailykke 2018 Himmelbarn *Aprilbaby 2018*

  Ja, blir nok til det. Må bare kjøpe den og montere den først. Planen er å gradvis avvenne dem med å være på soverommet i det hele tatt. De blir nok fornærma men det får gå.
   
 15. BabyBluum Glad i forumet *Aprilbaby 2018*

  Har gått i ett siden fødsel og ser det er mye action inne hos oss[emoji16]
  Vil bare gratulere alle som har født og ønske resten lykke til![emoji2]
   
  • Liker Liker x 3

Del denne siden