Skravletråd: alenegravid

En tråd i 'Alenegravid / Aleneforeldre' startet av Otilde, 14 Jul 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Softis Forumet er livet Sommerfuglene Himmelbarn Desemberskatter 2016 Assistert-jentene Juligull2021

  :love7:Heartblue
  Så gøy! Gratulerer! :Heartpink
  Det er litt av en prosess vi er igjennom, så mange «mål» som skal nåes før en kan slappe av. Krysser alt jeg har for deg :wav

  Selv er jeg nå 12+4, skal ha fosterdiagnostikk til uka.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 2. Solomor2020 Forelsket i forumet Septemberlykke 2021

  Tusen takk:Heartred Uff ja, skulle bare ønske jeg kunne hoppe frem til uke 12, er så mye usikkerhet de første ukene:(
  Så heldig du er som har kommet så lang, det misunner jeg deg av:) Håper jeg kommer så langt jeg og:smiley-angelic001
  Masse lykke til med fosterdiagnostikken:happy:
   
 3. Softis Forumet er livet Sommerfuglene Himmelbarn Desemberskatter 2016 Assistert-jentene Juligull2021

  Det håper jeg også at du gjør :Heartred Når skal
  du ha tul?

  Takk for det
  :)
   
 4. Solomor2020 Forelsket i forumet Septemberlykke 2021

  :(
  Skal på en ultralyd på mandag 5+4. Vet at det er liten sjanse for å se noe, men da kan jeg i det minste ta en HCG prøve for å se om det har doblet seg slik det skal. Jeg har helt panikk for at utviklingen har stoppet opp:( Ellers så blir det i uke 7, det er det klinikken som krever den ultralyden.
   
 5. Otilde Forelsket i forumet Marshmallows2021 Sommerfuglene

  Hvordan går det med dere? Er det flere som er i tredje trimester nå? Jeg er i uke 30, og har startet med skikkelig nesting. Det er litt kaos i min lille leilighet med masse babystæsj overalt, i tillegg til hjemmekontor. Ting tar tid med skrall form når man er alene, men har jo god tid :)

  Mini virker som å ha det bra! Ny vekstkontroll på tirsdag. Håper han har vokst masse :)
   
  Last edited: 9 Jan 2021
 6. TKW Elsker forumet Marshmallows2021 Sommerfuglene Septembergull'17 Assistert-jentene

  30+4 her i dag, og veldig klar for å komme i mål. Formen er elendig! Det meste er klart til bebbis, eller kan gjøres klart etter hjemkomst. Det gjenstår litt rydding, men det er jo alltid noe å rydde. Neste på programmet er vel egentlig vask av trekk til bilstol, og så må jeg vel pakke en fødebag etter hvert. Eller i allefall ha en liste over ting som skal oppi der, så jeg ikke må tenke når riene melder seg :p
   
 7. Ønskende36 Andre møte med forumet


  Heii! Jeg hopper inn her å skriver noen ord. Veldig lyst å få kontakt med andre å i alla samme situasjon. Mye fint å lese fra forskjellige her! ser dere er litt lengre frem enn meg da, siden her er skrevet i fjor...
  Jeg er singel og ønsket barn såå lenge..å etter å ikke bruke resten av min kostbare Fruktbare tid til å vente på noe mann dukker opp, så har jeg vært til DK med inseminisasjon og donorsæd..
  Stimulert og ikke.
  Er nå på det 6.forsøket.. hatt Masse symptomer hver gang så jeg har veldig trodd jeg har vært gravid..men neih!
  Nå er det som sagt 6..(ble rådet til ivf nå på dette forsøk, men i håp om å slippe det..) tenkte mye på det tidligere, ang å gå gravid alene, ikke noen å dele gleder og bekymringer med.
  Men de tankene roet seg, å veldig fokus bare på å klare bli gravid! Bekymringer Og gleder vil jo følge en uansett, med noe så nydelig en skaper!
  Hadde vært kjekt å komme i kontakt med andre som også prøver/er gravid og singel/donorsæd. Kan være god og Fin støtte
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 8. Otilde Forelsket i forumet Marshmallows2021 Sommerfuglene

  Spennende tid for deg! Hvor lenge har du prøvd? Jeg gikk rett på IVF og veldig heldig som ble gravid på første forsøk. Husker jeg synes det var vanskelig å velge å evt prøve inseminasjon først. Jeg har hvertfall bare god erfaring med IVF om du skulle vurdere det, og hadde så og si ingen bivirkninger av en ganske sterk hormonkur. IVF fremstilles av mange som veldig tøft, så må slenge inn at jeg hadde en god erfaring. Det er mange tanker og bekymringer som melder seg som kommende solomamma, men de positive tankene og gleder over snart få treffe babyen min overgår alt! Jeg tenker at når man velger å bli alene med et barn, så er dette et lettere utgangspunkt enn å miste en partner man trodde man hadde ved sin side. Og jeg skal møte mannen i mitt liv en dag. Det har jeg resten av livet på å finne ut av, mens det å få barn har en begrenset tid.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 9. Ønskende36 Andre møte med forumet

  Utrolig hyggelig å høre fra dg og dine ord!
  Utrolig tøft av dg å gå rett på ivf(Rådet deg til det ved/av helsesjekkene?) Men så funket det på første, fy søren så BRA! Å HELDIG!! Ååh, slippe alt d styret flere ganger!
  Var du 6mnd på vei nå? Vet du hva du får?
  Veldig moro! Tror du får d heilt Suverent som alenemor jeg altså! Finne roen i seg, ikke ha det stresset med biologiske klokka.

  Å hva du skriver, det er som jeg sier selv! Altså at mann ønsker jeg meg jo, (håper jo han kommer en dag) men jeg ville ikke bruke mer tid på å "vente", for klokka for å få barn, den hadde tikket Lenge!..Ønsket meg i mange år.Spesielt kom lysten veldig sterkt da jeg fant meg en type fler år tilbake.men han viste seg til å være stikk motsatt av godhjertet, så det har gjort meg mer skeptisk også.
  Å når jeg ser på andre jeg er glad i..som ble skilt med mannen sin/de går ifra dem med små barn, kanskje fortsatt gravid! Grusom hard og uventet knekk! Jeg vet at jeg ikke skal oppleve akkurat det da hfall!
  Seff vært mange tanker om å ikke ha en man er glad i da under fødsel og dele kjærligheten, bekymringer.være to. Men ja, har svelget det litt nå. Å ikke ønsket jeg å vente lenger..men tanker om å få alene, den var uaktuell først..så ble den mer og mer aktuelt.
  Plutselig var ønsket bare å få det til!
  (Å at jeg plutselig så mye positivt i det også, med å få alene).
  Uroen for at jeg kanskje Aldri ville få?
  Ja, bedre ble det ikke etter hvert forsøk som ikke gikk.
  Jeg har prøvd i 1,5 år nå.
  Har gått noen sykluser i mellom gjerne, spesiElt nå med koronaen! Karantene etter hver gang..Jeg er i veeeldig "skumle" dager nå..mensen er noen dager for sen.. kan komme når som helst..å det er jeg jo utrolig redd for! Jeg har jo godt m symptomer, men det har jeg også hatt de andre gangene..Blitt så skuffa de andre gangene at denne gang hadde jeg ikke så troa..tørr liksom ikke heller.har ikke engang turt å ta grav.test nå.
   
 10. Otilde Forelsket i forumet Marshmallows2021 Sommerfuglene

  Legene sa jeg kunne prøve inseminasjon først, men rådet meg til å ikke prøve for lenge før IVF. Jeg er faktisk 37+2 i dag, og venter spent på få møte den lille gutten min. Gleder meg veldig til å bli mor :)

  Vanskelig å kjenne etter symptomer før test, synes jeg. Jeg hadde litt murring etter egguttaket, så vet ikke hva som var hva. Gravidsymptomene kom ikke for fullt før i uke 6. Masse lykke til med forsøket og ikke mist håpet selv om det krever flere forsøk om dette er noe du virkelig vil.
   
 11. Ønskende36 Andre møte med forumet

  Å herreli, e du så langt på vei! Jah,du må jo være i veldig glede og spenningstid nå ja, virkelig! Å du skal få en liten gutt❣❣ Utrolig kjekt! Massse lykke til!! Kommer til å bli d mest fantastiske!

  Ja, syns det var bra legene ga deg den beskjed også.ikke prøve For mange ganger hfall! Så har det med alder å si. Det stresset meg veldig for hver gang det ikke gikk..jeg ble jo bare eldre liksom!..Ville hatt barn for 6 år siden!..
  Ja, symptomer. Jeg har hatt masse av det.egentlig kjent forandring fra etter første døgne etter inseminisasjon, men det er vel bare sjokk og uvante ting som er kommet i kroppen hehe. At kroppen jobber. Mye strekninger nede i livmor.små stikninger, myye tissing, ømme bryster, tung i hodet, trøtt osv.. nå er jeg 4 dager over.Begynner å få litt troa nå..bare så redd å bli skuffet..
   
  • Optimistisk Optimistisk x 1
 12. Otilde Forelsket i forumet Marshmallows2021 Sommerfuglene

  Tusen takk :) Det blir veldig fint å holde han i armene mine snart! Masse lykke til med ventetiden. Heier på deg!
   
 13. Ønskende36 Andre møte med forumet

  :happy::angelic::Heartpink:Heartpink:Heartpink
   
 14. Dagni Flørter med forumet Assistert-jentene

  Jeg er også (snart) aleneprøver! Singel, 40 år og ingen barn fra før. Skal starte opp hos Medicus Oslo til våren. Her blir det IVF fra første forsøk pga alder, men ellers ser visst testene bra ut (for alderen, vel og merke...;)). Det er kostbart, men sjansen for å lykkes er nok en del høyere med IVF og det tenker jeg at er en viktig faktor.

  Heldigvis har jeg både venninner og familie som støtter meg så jeg føler meg ikke så veldig alene.
  Føler denne «babyen» nesten har blitt et slags felles prosjekt, og det er veldig koselig! Jeg er forberedt på at det kan bli fryktelig tøft, men i noen tilfeller tenker jeg faktisk at aleneforeldre kan ha en fordel også.

  Du har allerede hatt en ganske lang vei mot målet, skjønner jeg. Går du over til IVF om du ikke lykkes nå? Går du fortsatt i DK eller har du starter opp her hjemme? :happy:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 15. Anjoki Første møte med forumet

  Hei! 31 og singel, fra en familie med litt usikker gynekologisk historikk. Derfor valgte jeg å begynne på prosessen nå i år, kanskje noe tidligere enn gjennomsnittet. Men så tenker jeg også at jeg har mer energi nå og litt bedre tid til søskenforsøk i fremtiden. Går offentlig i Norge, skal til utredning ved Riksen om 3 uker, så begynner ventetiden før time til IUI (i første omgang). Spennende :) Håper å bli mamma i 2022 eller starten av 2023 hvis alt går som det skal.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 16. Dagni Flørter med forumet Assistert-jentene

  Blåser litt liv i denne tråden igjen! Jeg er nå godt i gang med mitt første IVF-forsøk på Medicus i Oslo. Hadde egguttak i går, og fikk ut 11 egg. I dag fikk jeg beskjed om at 9 av disse var modne og at alle 9 har blitt befruktet!

  Jeg kunne ikke drømt om en bedre start! Nå blir det noen nervepirrende dager frem mot innsett :nailbiting:
   
 17. Dagni Flørter med forumet Assistert-jentene

  Så spennende! Og lurt å ikke vente for lenge.

  Jeg har bikket 40 år og har nettopp startet prosessen. Tenker jo at jeg burde startet tidligere, men jeg hadde et håp om å finne en mann før det var for sent... Er midt oppi første forsøk nå (se posten over) og dette er så spennende! Foreløpig har det gått bra, men har ikke kommet til innsett enda :)
   
 18. Softis Forumet er livet Sommerfuglene Himmelbarn Desemberskatter 2016 Assistert-jentene Juligull2021

  Så fantastisk! Krysser fingrene for deg :)
   
 19. Ønskeengenluring Andre møte med forumet

  Jeg er 37 år . Blitt gravid med ukjent donor .
  Har ønsket meg denne babyen i mange mange år .
  Blir gjerne kjent med flere og krysser fingerene alt går bra ! Er i uke 6 +5 .
  Termin i januar 2022.
   
 20. SolSmilogfremtid Andre møte med forumet

  Hei fine damer
  Alenegravid med kjent far, tidligere samboer.
  Valgte bruddet selv da det var ustabilt og mye diverse i det forholdet.
  Gravid i uke 27+5. vært mer eller mindre alene fra start, han var veldig ivrig i starten og nå har han blitt sammen med ei fra jobben. Helt stille og vil ikke forholde seg før farskapstest.
  han er faren og det er det ingen tvil om.
  Vært en lang prosess hit og kjenner endelig på gleden av å gå gravid. Dette er mitt 2 barn. Blir 8,5 år mellom dem og den andre Pappan er fantastisk og vi har er godt forhold.
  Mye bekymringer rundt hva skjer etter svangerskap. Men, trolig melder han seg helt ut.
  En rar og litt skamfull situasjon da jeg har ventet lenge på dette barnet mtp å få et barn til.
  Gruer meg ikke til å skulle ta vare på er barn alene, men mer på den følelsesmessige biten med å få barn med noen, ikke vite om det er en far der fra begynnelsen. Men, som sagt, har endelig startet å tenke fremover. Hormonene spiller ett puss i blant og man skulle jo ønske situasjonen var en helt annen. formen er fin.
  Fint å komme i kontakt med andre alenegravide
   

Del denne siden