Skravletråd: alenegravid

En tråd i 'Alenegravid / Aleneforeldre' startet av Otilde, 14 Jul 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Otilde Forelsket i forumet Marshmallows2021 Sommerfuglene

  Er det andre gravide single her som vil skravle litt om løst og fast?

  Selv er jeg 37 år fra Oslo. 5 uker gravid etter IVF i Danmark Hadde vært hyggelig å høre fra andre i samme situasjon.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 3
  • Liker Liker x 1
 2. Mina Gift med forumet Sommerfuglene ♡Junigull 2016♡ Assistert-jentene Påskekyllingene 2020

  Hei. Forsåvidt i samme situasjon, men litt tidligere ute enn deg. Fødte min for 3 måneder siden, og har en fra før (også alene). Synes det har vært veldig greit å være alene egentlig. Selvfølgelig litt tøft til tider, for jeg har ikke så mye avlastning, så måtte gi slipp på litt sosialt. Men vi koser oss, og hadde ikke ville endret noe :) Bor også i Oslo.

  Har du prøvd lenge på å bli gravid, eller gikk det raskt?
   
 3. Otilde Forelsket i forumet Marshmallows2021 Sommerfuglene

  Gratulerer så mye med den lille! så hyggelig å høre fra noen i samme situasjon. Er det mange år i mellom barna?

  Jeg er ikke langt på vei, men den satt på første IVF forsøk. Jeg er redd for å miste, men prøver å glede meg aller mest
   
 4. Mina Gift med forumet Sommerfuglene ♡Junigull 2016♡ Assistert-jentene Påskekyllingene 2020

  Gikk i sommerferiemodus og glemte forumet litt. Det er 4 år mellom barna. Skulle gjerne hatt kortere tid mellom, men brukte ett år på å bli gravid med sistemann. Skulle gjerne startet enda tidligere, men hadde ikke kapasitet, haha.

  Du må ikke bekymre deg, det går helst bra <3

  Hvor bor du i Oslo da, og har du familie her? Eller er du innflytter? :)
   
 5. Otilde Forelsket i forumet Marshmallows2021 Sommerfuglene

  Alt i orden! Man kan jo ikke være her hele tiden :) Bor i Oslo. Født og oppvokst her. Heldigvis som har mamma nær, men ellers liten familie. Hun gleder seg forresten stort. Hva med deg? Hvordan var prosessen med å få barn nr to når du allerede hadde en liten som trengte mye? Jeg er helt slått ut med kvalme, migrene og trøtthet nå, så imponert over de som klarer å ha en liten en på toppen, spesielt alene.
   
 6. Mina Gift med forumet Sommerfuglene ♡Junigull 2016♡ Assistert-jentene Påskekyllingene 2020

  Så bra at du har din mor i nærheten. Det hjelper nok mye på

  Første graviditet koste jeg meg masse og var spent på hvordan det skulle bli å bli mamma. Gjorde masse forberedelser. Andre graviditet var mer SVOSJ, haha. Plutselig var nummer to her, og jeg følte jeg akkurat hadde fått to streker på pinnen... Så det har gått litt slag i slag. Ferie er ikke ferie som det en gang var - er noe hele tiden. Men eldste skal tilbake i barnehagen om en uke, og da blir det litt roligere dager.

  Har du vært på ultralyd for å sjekke hvor mange du har inni magen? ;-)
   
 7. Otilde Forelsket i forumet Marshmallows2021 Sommerfuglene

  Håper å kunne kose meg litt mer fremover jeg også. Med formen, risiko for at ikke går bra, og at det er litt rart å være alene i dette, så har jeg ikke helt klart å slippe gleden løs helt ennå. Det er jo et lite under som er veldig ønsket❤️ Synes du det var litt vanskelig å være gravid alene? Så herlig at andre graviditeten gikk så bra. Det er vel det de fleste vil! Hva slags forberedelser synes du var mest gøy?

  Skal på tidlig UL neste uke, så veldig spent på å se hjertet. Tror det bare er en. Har hatt IVF med ett egg, men eneggede tvillinger kan skje. Det hadde vært et sjokk, men dobbel lykke :)
   
 8. Mina Gift med forumet Sommerfuglene ♡Junigull 2016♡ Assistert-jentene Påskekyllingene 2020

  Er vel mest sannsynlig en da ja, men man vet aldri :) Husker jeg satt inn to embryoer første gang - da var jeg litt stresset før første UL. Har nemlig ikke noe familie i nærheten.

  Synes det var helt greit å være gravid alene. Gikk veldig greit. Klart man av og til savner noen å dele de store tingene med underveis - kanskje mer første gang enn andre gang - men det gikk fint. Av forberedelser synes jeg det var veldig koselig å handle små babyklær i de første størrelsene, lage julekalender til henne (broderte en), lage bilder til å ha på barnerommet og slike ting. Og så hadde jeg et mål om å lære å strikke før hun kom - ikke helt i mål med det enda, haha. Jeg liker å pusle med litt ting og tang, og i graviditeten hadde man all verdens tid. De første månedene med morgenkvalme må man bare komme seg gjennom - men så blir det bedre :)
   
 9. Otilde Forelsket i forumet Marshmallows2021 Sommerfuglene

  Ja, det telles ned til tidlig UL nå. Jeg regner med at når jeg vet at graviditeten er sikrere, bedre form og kan begynne å si det til flere, at jeg sikkert vil bli mer i nesting modus og tryggere i det hele. Har du fått noen negative eller skarpe kommentarer? Nå høres jeg sikkert helt veik ut, men slik form og psyke er nå, hadde jeg blitt veldig lei meg. Så venter på at dette morsmotet skal fylle meg :)
   
 10. Mina Gift med forumet Sommerfuglene ♡Junigull 2016♡ Assistert-jentene Påskekyllingene 2020

  Nei, jeg har vel egentlig ikke det. Et par som sier jeg er tøff som gjør det alene, litt usikker på hvordan det bør tolkes, haha. Kanskje de egentlig ikke mener det positivt. Aner ikke. Bryr meg ikke så mye heller. Har klart meg helt fint. Har måtte gi slipp på litt sosialt, men det overlever jeg en periode. Har et par venner som har gjort det samme - så ungene får møtt flere i samme situasjon. Og det vil jo fødes flere fremover med endringene som har kommet - så tenker at det blir vanligere og vanligere. Tror ikke du trenger å bekymre deg for det :)
   
 11. Otilde Forelsket i forumet Marshmallows2021 Sommerfuglene

  Absolutt positivt at det vil være flere av oss fremover og ikke minst fjerner det stigma at det er lovlig. Akkurat samme kommentar har jeg fått. Jeg tror det kun er positivt ment. Velger å tro det.

  Ah... Nei, vil ikke tenke på hva andre mener for bryr meg egentlig ikke, men det er mange tanker på en gang. De må bare fordøyes litt.. :)
   
  • Liker Liker x 1
 12. ❤️mars-mamma❤️ Forelsket i forumet Marshmallows2021 Sommerfuglene

  Hei, jeg er 7+6 i dag etter IUI forsøk i Danmark :) Er 37 år og her satt den på første forsøk! Var på TUL i forrige uke, og der var det et bankende hjerte❤️ Klarer ikke helt å slå meg til ro enda, og synes dagene går så altfor sakte.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 13. Otilde Forelsket i forumet Marshmallows2021 Sommerfuglene

  Så gøy! Veldig lik situasjon som meg da. Jeg er også 37 og ble gravid på første forsøk i Køben. Er 7+2 i dag, og veldig spent på UL neste uke. Gratulerer så mye med bankende hjerte:Heartred Hvor holder du til i landet?
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 14. ❤️mars-mamma❤️ Forelsket i forumet Marshmallows2021 Sommerfuglene

  Vi har jo vært i Køben samme uka vi da :) Morsomt. Jeg holder til i Indre Østfold. Så spennende med UL neste uke❤️
  Jeg har første legetime på fredag, det blir også spennende.
  Hvordan er formen din?
   
 15. Otilde Forelsket i forumet Marshmallows2021 Sommerfuglene

  Det må vi ha vært! Jeg endte med å kjøre... Fikk med en venninne på roadtrip. Hadde første legetime i dag. Flink og behjelpelig lege. Nå føler jeg meg litt mer «inn i systemet». Skal tilbake i uke 12.

  Usj... Formen er ikke bra. Vært veldig kvalm. Hele tiden. Trøtt, oppblåst, smerter/øm i magen... litt piggere i dag, så håper det går den veien. Hva med deg?
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 16. ❤️mars-mamma❤️ Forelsket i forumet Marshmallows2021 Sommerfuglene

  Jeg tok fly nedover, det ble en dyr flytur Og en veldig lang dag i Køben.
  Får håpe det går riktig veien for deg med tanke på formen. Så spennende med legetime, godt å føle at man er «i gang».
  Jeg har heldigvis sluppet unna kvalmen foreløpig, så krysser fingrene for at den ikke kommer. Er til gjengjeld forferdelig trøtt og sover veldig dårlig om natta. Puppene har vokst i rekordfart og er veldig vonde, samt veldig oppblåst.

  Skal du til Køben på UL eller gjør du det i Norge?
   
 17. Otilde Forelsket i forumet Marshmallows2021 Sommerfuglene

  Håper du slipper kvalmen. Det er helt grusomt... er ganske svimmel, trøtt og oppblåst også. Men det er vel et signal på at ting er bra. Håper det!

  Tar UL her i Oslo. Hvertfall en uke 8 og så vet jeg ikke helt videre ennå. Hva med deg?
   
 18. ❤️mars-mamma❤️ Forelsket i forumet Marshmallows2021 Sommerfuglene

  Vi krysser fingrene for at alle «plagene» er gode tegn :) Oppblåstheten har kommet til meg de siste dagene, er så ubehagelig.

  Var hos legen i går, så nå har jeg også fått med Helsekort for gravide :) Skal tilbake i uke 12 for å ta blodprøver osv. Legen sendte henvisning til fosterdiagnostikk i uke 12, samt den vanlige UL i uke 19-20. Tror ikke jeg kommer til å ta noen flere enn det, om alt går som det skal.
   
 19. Otilde Forelsket i forumet Marshmallows2021 Sommerfuglene

  Blir spennende dette! Teller ned til UL her... Mer bekymret enn jeg antok jeg ville være.
   
 20. Soloprøver Første møte med forumet

  Hei

  Jeg er 40 år og vært i Danmark for IVF. Ble gravid på første forsøk og er nå 8 uker på vei. Har termin i mars, hvis alt går som det skal. Jeg ble overstimulert, så har slitt med store eggstokker fylt med veske og veske i bukhulen. Og nå har kvalme, svimmelhet og hodepine kommet for fullt. Ser frem til en føler seg i litt bedre form og kan glede seg over graviditeten. Og til en føler det blir litt mer sikkert
   

Del denne siden