Noen som har erfaring med det??
Jeg lurer på hvordan sjokoladen blir når man bruker den?
Vi har hatt en, men sjokoladen ble for tykk - ville liksom ikke smelte mer... vi tenkte vi ikke gjorde riktig... Så har vi solgt den til noen fordi den aldri ble brukt, og nå har de opplevd det samme med sjokoladen som vi gjorde...
Jeg tenker at det kan jo ikke være slik, prøver man å duppe en jordbær i f.eks så blir det jo bare kladdete... Jeg hadde forventet at sjokoladen ble helt tynnflytende...
Jeg lurer på hvordan sjokoladen blir når man bruker den?
Vi har hatt en, men sjokoladen ble for tykk - ville liksom ikke smelte mer... vi tenkte vi ikke gjorde riktig... Så har vi solgt den til noen fordi den aldri ble brukt, og nå har de opplevd det samme med sjokoladen som vi gjorde...
Jeg tenker at det kan jo ikke være slik, prøver man å duppe en jordbær i f.eks så blir det jo bare kladdete... Jeg hadde forventet at sjokoladen ble helt tynnflytende...