Sjekk på sykehuset

En tråd i 'Oktober 2019' startet av Pernille88, 17 Okt 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Pernille88 Flørter med forumet

  Er det innafor og ringe fødeavdelingen og spørre om en sjekk etter 2 uker med maserier som aldri tar seg opp og som jeg holder på og bli sprø av snart? For og se om de maseriene gir meg noe som helst, hadde jeg fått høre at det var litt åpning hvertfall så hadde det i alle fall gitt meg litt motivasjon .... Inatt har jeg sovet 4t, med 3t maserier :( så trøtt og lei! Hadde det ikke sånn med første.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 2. Tigerbaby Forumet er livet Tilgangsansvarlig Novemberbarna 19 Himmelbarn Oktoberlykke 2019 Assistert-jentene

  Det synes jeg er innafor.
   
  • Liker Liker x 1
 3. Lilleostepopp Elsker forumet Oktoberlykke 2019 ❤ Oktoberbaby 2016 ❤

  Helt klart innafor og de har plikt å hjelpe deg å hvile hvis du er helt utslitt av maseriene. De hjalp meg å sove ved at jeg ble lagt inn en natt og fikk morfin etter et par uker med maserier og bare 2-3 timer søvn hver natt.. Men vær litt bestemt og overdriv gjerne litt om styrken og sånt, for noen jordmødre kan være litt tverr på å ta inn de som ikke sikkert er i fødsel.
   
  • Liker Liker x 1
 4. Lavendel81 Forumet er livet Oktoberlykke 2019 Assistert-jentene

  Jepp er innafor. Har gjort det selv. Sliter med det samme. Jeg ringte og spurte om de kunne sjekke om jeg hadde maserier eller om det var latensfasen. Hadde da hatt det gående regelmessig i 2 døgn i strekk. De sier ja så lenge de ikke har det travelt med mye pågang. Her viste det seg å være maserier. De hadde gjort ingenting med åpning (kun 1cm) men de hadde avflatet livmorhalsen til 0.5cm. Fikk sovetabelett av dem. Det hjalp masse. Fikk da endelig sove ut. Sov 9t. Lykke til. Men enig i kommentar ovenfor. Å legge på litt ekstra hjelper alltid på for å få komme inn ;)
   
 5. Pernille88 Flørter med forumet

  Jeg fikk ikke komme inn på fødeavdelingen på sykehuset idag, de mente det var noe jordmor hvor jeg har gått til kontroller kunne kanskje hjelpe meg med istedet. Fikk time hos henne og hun strippet meg, mormunnen var forkortet/moden og jeg hadde 2cm. Hun kunne strippe meg siden jeg er så sliten av de maseriene og siden jeg er andregangs og hodet til babyen ligger veldig godt ned i bekkenet. Hun sa at det kunne være med på og få igang fødsel og nå håper jeg vel egentlig bare det har effekt og at de falske riene går opp i styrke og blir åpningsrier istedet ... hvis ikke så var det uansett godt og få en og snakke med som fortalte at de maseriene har en god effekt de også; de hjelper og få (når den tid kommer) den aktive fødselen til og gå kjappere :)
   
  • Optimistisk Optimistisk x 2
  • Liker Liker x 1
 6. MaiMamma2015 Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Oktoberlykke 2019 ♡ Maibarna ♡

  Hvordan har det gått? Jeg fikk komme inn på føden etter maserier i ni dager, og da sjekket de åpningen min. Ble satt i gang dagen etter pga tøft svangerskap og at jeg var så sliten. Hvis det stemmer det siste du skrev så er det ikke rart jeg bare var i aktiv fødsel i to timer denne gangen :p
   
 7. Pernille88 Flørter med forumet

  Jeg sitter fortsatt her med ingen baby jeg :p men vet i alle fall at alt er bra med den lille. Var på kontroll hos jordmor idag og hun henviste meg videre pga litt høy stigning i symfyse målingen, har litt mye fostervann, men ikke noe farlig, så jeg får bare vente jeg. Termin om en uke idag og har ny fostervannskontroll time på sykehuset på termin, men håper hun kommer før det :)

  Gratulerer med baby til deg da <3
   
  • Informativ Informativ x 1
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 8. MaiMamma2015 Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Oktoberlykke 2019 ♡ Maibarna ♡

  Tusen takk ❤️ Håper noe skjer snart for deg da, så du slipper å vente så altfor lenge :smiley-angelic001
   
  • Enig Enig x 1

Del denne siden