Sitting/krabbing

En tråd i 'Juni 2020' startet av pusemjau, 10 Feb 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. pusemjau Elsker forumet Marshmallows 2022 Himmelbarn Junilykke 2020 ♡

  Datra mi er 7,5 måned. Hun liker ikke å ligge på magen, så da blir det mye klaging den hele dag lang. Men hun elsker derimot å sitte på rumpa og leke og er så fornøyd og blid da. Hun har nå fått sånn sklisikker strømpebukse som skal gjøre det enklere å komme seg frem, så da får vi se om det kan hjelpe.
  Men det jeg lurer på er hva dere gjør? Elsker deres å ligge på magen? Noen tips?
   
 2. Paddis Betatt av forumet Junilykke 2020 ♡

  Min har vært veldig glad i å ligge på magen. Jeg har ofte vært på gulvet med han og lekt. Nå setter han seg opp selv, så det å ligge på magen er uaktuelt :laughing002
   
  • Liker Liker x 1
 3. pusemjau Elsker forumet Marshmallows 2022 Himmelbarn Junilykke 2020 ♡

  Kanskje jeg også må legge meg på magen og leke med henne:D
   
 4. Occiput Forumet er livet Junilykke 2020 ♡ Januar 2017

  Min har alltid elsket å ligge på magen, så den biten er heldigvis ikke noe problem. Han kan ikke sitte selv enda, så enda godt han liker mageleie :p
  Men, som Paddis skriver over her, så har jeg ofte måttet sitte på gulvet sammen med han. Nå åler han seg og er blitt ganske mobil, og da godtar han å leke alene litt bedre, siden han da kan bytte på hvilke leker han holder på med.
   
  • Liker Liker x 1
 5. Marty94 Flørter med forumet Junilykke 2020 ♡

  Her så har vi blitt veldig glad i ligge på magen, hun likte det ikke i starten og mått snus fra mage til rygg så fort hu ble lei. Men plutselig så løsnet det, må krabber hu og styrer og steller og syntes dette er spennede. Sitter derimot ikke på egenhånd da, hun er 8mnd
   
  • Liker Liker x 1
 6. pusemjau Elsker forumet Marshmallows 2022 Himmelbarn Junilykke 2020 ♡

  Så bra han liker mageleie da og at han kan åle seg litt. Her går det foreløpig bakover når hu ligger på magen noe som er litt frustrerende for berta mi:hilarious:
   
 7. pusemjau Elsker forumet Marshmallows 2022 Himmelbarn Junilykke 2020 ♡

  Så moro at det løsna og at hu krabber rundt nå:) Virker som det er veldig individuelt fra baby til baby hva de liker/og når de mestrer de forskjellige tingene.
   
 8. Pilfink Flørter med forumet

  Min gutt er 7,5 mnd og liker greit å ligge på magen. Ruller seg alltid rundt hvis jeg legger han på rygg, men liker å ligge på rygg også fordi han kan følge bedre med på hva vi gjør. Han sitter ikke (kun i stol når vi skal spise), men han åler seg bakover. Frustrerende for han tror jeg, fordi han blir så ivrig når han ser en leke han vil ha foran seg, men så ender han opp med å skyve seg selv vekk fra den.
   
  • Liker Liker x 1
 9. pusemjau Elsker forumet Marshmallows 2022 Himmelbarn Junilykke 2020 ♡

  Godt at det er flere babyer som åler seg bakover:)
  Ligner på jenta mi da som også blir frustrert når hun kun går bakover og alle lekene bare blir lengre og lengre unna:hilarious: Men hu er dårlig på å snu seg, for tida. Gjorde det mye da hu var sånn 4 måneder.
   
 10. Francy81 Andre møte med forumet

  Min har likt å ligge på magen lenge og har lagt henne på magen fra starten av. Hun var veldig stek og holdt hodet sitt godt selv som nyfødt, så har nok trent mye inni magen ‍♀️ Tenker det er lurt å være sammen når barnet ligger på magen og gjøre ting som er gledesfullt som leke, synge, lese og heller ta mange korte økter slik at babyen blir sterkere. På begynnelsen la vi henne litt på magen hver gang vi var ferdig å skifte bleie. Vi har nå en veldig aktiv jente på 8 mnd som kryper, krabber litt og setter seg opp og drar seg opp i stående om ikke babyen klarer å rulle seg over til rygg selv er det lurt å rulle hen tilbake før det er helt krise om man klarer tenker jeg sånn at det er oppleves positivt å ligge på magen. Kan anbefale Instagram kontoen ‘Tummy Time Methiod’ fått en del tips der. Lykke til!
   
  • Liker Liker x 1
 11. pusemjau Elsker forumet Marshmallows 2022 Himmelbarn Junilykke 2020 ♡

  Tusen takk for deling av egne erfaringer og mange gode tips!:) Jenta mi har også vært veldig sterk i hodet helt fra fødselen av, men må innrømme at jeg ikke har vært så flink til å la henne ligge på magen, noe jeg angrer på nå.. men man kan ikke angre på spilt mjølk heller, så får bare gjøre det beste ut av det. Jeg skal sjekke ut den insta-kontoen;) Så skal vi fortsette å øve på å ligge på magen:)
   
 12. Francy81 Andre møte med forumet

  jeg var ikke så flink til å legge storesøster på magen, men hun lærte jo å krabbe og å gå allikevel. Jeg visste ikke da at det var lurt å legge henne på magen. Det er jo absolutt ikke for sent. Vi gjør alle så godt vi kan og de små lærer veldig fort
   
  • Liker Liker x 1
 13. pusemjau Elsker forumet Marshmallows 2022 Himmelbarn Junilykke 2020 ♡

  Så godt å høre :)
  Også er det ikke alle som krabber før de kan gå heller.
  Her øver vi sånn 10-15 min av gangen til hun blir lei og ikke orker mere. Føler det går en del bedre når jeg ligger med henne på gulvet og vi synger litt og gjør litt aktiviteter sammen.
   
  • Liker Liker x 1
 14. SpentPåDette Betatt av forumet Junilykke 2020 ♡

  Hadde nok bare latt ho sitte
   
 15. pusemjau Elsker forumet Marshmallows 2022 Himmelbarn Junilykke 2020 ♡

  Har du noe erfaringer med det?
  I følge helsesykepleier og fysioterapeut er det anbefalt at barnet helst ligger på magen. Men selvfølgelig klarer jo ikke alle barn å krabbe, der er det individuelt.
   
 16. SpentPåDette Betatt av forumet Junilykke 2020 ♡

  Nei, beklager. Tenkte bare at for min del lar jeg barnet styre selv. Men du må selvfølgelig lytte til helsearbeiderne❤️
   
 17. pusemjau Elsker forumet Marshmallows 2022 Himmelbarn Junilykke 2020 ♡

  Det forstår jeg. Er litt enig i det du sier der selv:)
  Blir bare litt forvirra av alle råd:p
   
 18. pusemjau Elsker forumet Marshmallows 2022 Himmelbarn Junilykke 2020 ♡

  Jenta mi begynte å krabbe forrige uke (9 mnd), så da ble hu ikke rumpeaker/åler som jeg kanskje trodde. Veldig glad for at hu knakk koden, så nå kommer hu seg rundt her og der, bare å passe på nå:joyful:
   
  • Liker Liker x 2

Del denne siden