Sf-mål

En tråd i 'Februar 2019' startet av Juplette, 14 Feb 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Juplette Andre møte med forumet

  Jeg er 38 uker på vei og i går målte jeg sf-mål til 38 cm. Er ganske liten selv med en høy samboer så er litt bekymret for babyens størrelse. Andre som har liknende sf-mål?

  Ringte Ullevål i går og fikk ikke ultralyd før fødsel, men kanskje man burde gjøre det privat. Erfaringer?
   
 2. Veivalsa Forumet er livet Himmelbarn Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Ville ringt helsestasjonen i morgen jeg. Du får sikkert komme inn til en jordmor som kan måle og deretter henvise deg til poliklikken om hun synes det virker nødvendig. Jeg hadde høyt sfmål men gjennomsnittelig baby likevel :)
  Og ja det er 40 cm høydeforskjell mellom mannen og meg. Babyen var som sagt gjennomsnittlig da den ble født men blå raskt både veldig lang og tung for alderen
   
  • Enig Enig x 1
 3. Reana Gift med forumet ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Høyt sf-mål betyr ikke nødvendigvis stor baby. Om jordmor mener du har stort sf-mål i forhold til uke og kurve blir du henvist til vekstestimering. Ta kontakt med jordmor og få et mål der og snakk med henne om du er bekymret for størrelsen på barnet :)
   
  • Liker ikke Liker ikke x 1
 4. Juplette Andre møte med forumet

  Da gjør jeg det. Takk for svar :)
   
  • Liker Liker x 2
 5. Bkno4711192 Andre møte med forumet

  Har selv lugget jevnt over gjennomsnittet på sf-mål (men innenfor normalen), men venter baby estimert -13% under gjennomsnittet, så fortvil ikke ! har blant annet gode mengder fostervann i følge legend.
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden