Sengekant sprinkelseng

En tråd i 'Livet med barn 0-1 år' startet av Fudge, 26 Jan 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Fudge Forelsket i forumet Julikulene 2020

  Har lest noen artikler som ganske strengt advarer mot å bruke sengekant pga kvelningsfare, men noen som vet om dette gjelder alle aldre eller mest i starten? Mini er 6 mnd og vokst ut av bagdelen til vogna og nekter å sove andre steder på dagtid. Pleier å ligge med hodet godt trykt inn til veggen i bagen, og tror sprinkelsengen blir for åpen. Prøvd med bamser og suttekluter,men det blir bare forstyrrende for han.. Noen råd? :anyone
   
 2. Veivalsa Forumet er livet Marshmallows2021 Himmelbarn Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Kan prøve å rulle et helseteppe som du legger som en glorie rundt babyen in du skjønner :)
  Det er lettere evt å fjerne etter at han har sovnet og du reduserer en del av farene som er ved sengekant, selv om han ikke burde snu hodet inn i teppet og puste inn der hele sovetiden om du skjønner. Men på dagtid har du jo litt oppsyn med han og luren vare ikke like lenge som nattesøvnen.
   
 3. Fudge Forelsket i forumet Julikulene 2020

  Det skal jeg prøve!! Takk!
   
 4. Mymlen93 Gift med forumet Oktoberfruene 2018 ⭐ Julestjernene 2020 ⭐️

  Klart oss helt fint uten sengekant, faren er der nokk hele veien, blir ikke akkurat mindre bevegelig de her små. Har brukt koseteppe inntil ansiktet å tatt det bort når babyene har sovnet :)
   
 5. Fudge Forelsket i forumet Julikulene 2020

  Etter mange forsøk fant vi endelig noe som fungerte: Reiseseng med helseteppe på utsiden! Luftig, men mørkt og trygt som i vognen. Anbefales til alle som sliter med det samme! ;)
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden