Senabort - råd og støtte

En tråd i 'Vi som har mistet etter uke 12' startet av Tutti, 17 Jan 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Tutti Glad i forumet Himmelbarn

  Hei,

  Skal inn i kveld på sykehuset for å gjennomføre en senabort, og jeg er livredd. Vi tok valget ettersom jenta vår aldri kunne fått et liv etter svangerskap, men fortsatt ekstremt tungt når hun ser så frisk ut på ultralyd i våre øyne.

  Jeg har ikke klart å følge med på timene, så trenger hjelp med alt i fra hva jeg skal ha med meg til hva som er lurt etter hun er født.

  Livet vårt er blitt snudd opp ned på bare tre dager nå, så klarer ikke helt å følge med på alle legetimene.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 7
 2. Marikken Glad i forumet Himmelbarn Septembergull'17 Januarlykke 2020

  Kjære deg, så trist! Vet du om det er slik at du blir lagt inn i kveld, får de første pillene i natt og så skjer det i morgen?

  Jeg ville pakket en bag med litt ekstra klær til deg, kanskje noe til babyen om du vil (kosedyr, klesplagg). Ta med en iPad eller lignende om det blir venting, og kamera eller mobil til å ta bilder av babyen hvis dere ønsker det.

  Når det gjelder smertestillende får du stort sett det du vil ha. Jeg fikk sovetablett da jeg ble lagt inn slik at jeg fikk sove, og Paracet, morfin osv utover dagen.

  Bare spør om du lurer på noe!
   
  • Liker Liker x 1
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. Vbt Elsker forumet Marsboerne 20 18 Himmelbarn Februarbarna 2020

  stor klem, og enig med hun over.
  Ta bilder, og tilbring tid med henne
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. Tutti Glad i forumet Himmelbarn

  Takk for svar, blir lagt inn i kveld. Kvier meg enormt for å gjennomføre, fått modningspillen allerede, men har så lyst til å bare lukke øyene og håpe det går over nå.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 3
 5. Veivalsa Forumet er livet Marshmallows2021 Himmelbarn Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Så veldig trist ❤️

  Hold babyen så mye dere bare vil, jeg fikk min rett på brystet etter fødsel. Ta mange bilder og inviter gjerne de nærmeste til å komme å se henne. Det er ikke sikkert det kjennes rett ut for dere, men det eneste jeg angrer på er at jeg ikke hadde henne enda lenger på brystet og at vi ikke fikk besteforeldrene til å komme og se henne med en gang. I minnestunden var hun allerede så forandret fordi det var gått en uke.

  Lub.no har masse nyttig info om stille fødsel/senabort og jeg anbefaler utfra egen erfaring sorggruppe og/eller en kontaktperson. De vil finne noen som har hatt lignende opplevelse som dere med senabort feks.
  Om du vil ha noe lesestoff er boka barnet som ikke ble veldig fin, den kjøpes på lub sine hjemmesider. Fant mye trøst i å lese om andres erfaringer i sorgen.
  Dette er sånn som sikkert er for tidlig å tenke på nå, men jeg bare skriver det så kan du ta stilling til det senere om det kjennes rett ut for deg ❤️

  Ikke press deg for tidlig etter fødselen med jobb eller lignende om det ikke hjelper deg i sorgen. Ingen grunn til å være "flink pike" etter noe sånt som dette. Ta den tiden du tenger og behøver for å komme deg. Det kommer også an på jobb og arbeidsmiljø, for noen er det godt å være litt på jobb for det sosiale, og noen får pause fra sorgen ved å ha andre ting å fokusere på noen timer. Dette er helt individuelt, men være tro mot deg selv og hva du behøver er mitt beste råd.

  Lykke til med fødselen du skal gjennom.
  Kan ikke si annet enn at det er en veldig tøff opplevelse. Klem ❤️

  Og bare spør om det er noe du lurer på, enten her eller på pm. Om du bor i Osloområdet finnes det et begravelsesbyrå som er spesielt flinke på dette med begraving av de aller minste.
   
  • Enig Enig x 1
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 6. Tutti Glad i forumet Himmelbarn

  Tusen takk for utdypende svar!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 7. Vanillaflower Forumet er livet Tilgangsansvarlig MayDay2021 Himmelbarn

  Sender en stor klem, gikk gjennom en senabort selv for bare 6 uker siden, utrolig vanskelig.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 8. IdaSofie82 Blir kjent med forumet Himmelbarn

  ❤️❤️ Håper du etter forholdene har det greit jeg sliter etter senabort for snart 3 år siden. Det var en vond opplevelse som jeg aldri glemmer.. sender deg en stor styrkeklem❤️
   
 9. Tutti Glad i forumet Himmelbarn

  Tusen takk ❤️ Ett år siden hun ble født i morgen ❤️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 8
 10. Baby4? Guest

  Vil anbefale "Adjø Lille venn begravelser" til alle som må gjennom slikt..
  Ufattelig trist det du har opplevd:Heartbigred:sad002
  Sender deg en klem og masse støtte!
   

Del denne siden