Seibiff og...

En tråd i 'Matforum' startet av AnneS, 24 Nov 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
  1. AnneS Forumet er livet Desemberlykke2017

    Skal lage seibiff idag (ferdiglagde, kun stekes), løk, poteter og grønnsaker.
    Hva slags saus pleier dere å bruke til? :)
     
  2. Musemor med tre søte små Ko-ko sa gjøken Marsmellows-15 VIP Aprilbarna`15

    Pleier bare å ha remulade, og ikke saus...
     
    • Enig Enig x 2
  3. AnneS Forumet er livet Desemberlykke2017

    Okey :)
     
  4. Muskatt Langtidsbruker men ingen fanatiker :-)

    Rømmesaus!
    Stek løk først, så sei. Når seien er tatt av stekepanna har du en boks lettrømme oppi panna. Smak til med salt og pepper. Rømmen blander seg med små rester av mel og tykner av varmen. Perfekt saus til den retten. Jeg heller det over seien når den er klar (tar bare et par min). Men kan fint serveres ved siden av.

    Husk råkost.

    Nam nam!
     
    • Liker Liker x 2
  5. Syn=) 22/10-13<3 Oktobermirakler 2013 Novemberlykke 2015 VIP

    Smeltet smør
     
  6. AnneS Forumet er livet Desemberlykke2017

    Det hørtes spennende ut! Det ble smeltet smør idag, men dette skal jeg prøve neste gang :D
     
  7. Forumansvarlig Tamara Administrator Moderator ⭐️ Babyverden Stab ⭐️

    Nam. Det skal jeg prøve neste gang :)
     
  8. Ioki snart tobarnsmamma Flørter med forumet

    Ble en print screen nå. Mamma pleier å lage rømmesaus, men jeg glemmer alltid hvordan.
     
  9. Tekanna Forumet er livet Sommerfuglene

    Pleier kun å bruke smeltet smør, evnt stekefettet til baconen.
     
  10. Sølvjenta Glad i forumet ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

    Det bruker vi å noen ganger, ikke alltid da
     
  11. Pleier bare ha rømme til, ingen saus. Har da poteter, stekt løk og raspede gulrøtter også, i tillegg til seibiffen.
     
  12. Julilykke-17 Gift med forumet Julibaluba 2017

    Smelta smør og rømme inntil pleier vi å ha
     

Del denne siden