Seibiff og...

AnneS

Forumet er livet
VIP
Vi som prøver :)
Desemberlykke2017
Skal lage seibiff idag (ferdiglagde, kun stekes), løk, poteter og grønnsaker.
Hva slags saus pleier dere å bruke til? :)
 
Pleier bare å ha remulade, og ikke saus...
 
Rømmesaus!
Stek løk først, så sei. Når seien er tatt av stekepanna har du en boks lettrømme oppi panna. Smak til med salt og pepper. Rømmen blander seg med små rester av mel og tykner av varmen. Perfekt saus til den retten. Jeg heller det over seien når den er klar (tar bare et par min). Men kan fint serveres ved siden av.

Husk råkost.

Nam nam!
 
Rømmesaus!
Stek løk først, så sei. Når seien er tatt av stekepanna har du en boks lettrømme oppi panna. Smak til med salt og pepper. Rømmen blander seg med små rester av mel og tykner av varmen. Perfekt saus til den retten. Jeg heller det over seien når den er klar (tar bare et par min). Men kan fint serveres ved siden av.

Husk råkost.

Nam nam!
Det hørtes spennende ut! Det ble smeltet smør idag, men dette skal jeg prøve neste gang :D
 
Rømmesaus!
Stek løk først, så sei. Når seien er tatt av stekepanna har du en boks lettrømme oppi panna. Smak til med salt og pepper. Rømmen blander seg med små rester av mel og tykner av varmen. Perfekt saus til den retten. Jeg heller det over seien når den er klar (tar bare et par min). Men kan fint serveres ved siden av.

Husk råkost.

Nam nam!
Nam. Det skal jeg prøve neste gang :)
 
Rømmesaus!
Stek løk først, så sei. Når seien er tatt av stekepanna har du en boks lettrømme oppi panna. Smak til med salt og pepper. Rømmen blander seg med små rester av mel og tykner av varmen. Perfekt saus til den retten. Jeg heller det over seien når den er klar (tar bare et par min). Men kan fint serveres ved siden av.

Husk råkost.

Nam nam!

Ble en print screen nå. Mamma pleier å lage rømmesaus, men jeg glemmer alltid hvordan.
 
Pleier kun å bruke smeltet smør, evnt stekefettet til baconen.
 
Rømmesaus!
Stek løk først, så sei. Når seien er tatt av stekepanna har du en boks lettrømme oppi panna. Smak til med salt og pepper. Rømmen blander seg med små rester av mel og tykner av varmen. Perfekt saus til den retten. Jeg heller det over seien når den er klar (tar bare et par min). Men kan fint serveres ved siden av.

Husk råkost.

Nam nam!

Det bruker vi å noen ganger, ikke alltid da
 
Back
Topp