Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
OkeyPleier bare å ha remulade, og ikke saus...
Det hørtes spennende ut! Det ble smeltet smør idag, men dette skal jeg prøve neste gangRømmesaus!
Stek løk først, så sei. Når seien er tatt av stekepanna har du en boks lettrømme oppi panna. Smak til med salt og pepper. Rømmen blander seg med små rester av mel og tykner av varmen. Perfekt saus til den retten. Jeg heller det over seien når den er klar (tar bare et par min). Men kan fint serveres ved siden av.
Husk råkost.
Nam nam!
Nam. Det skal jeg prøve neste gangRømmesaus!
Stek løk først, så sei. Når seien er tatt av stekepanna har du en boks lettrømme oppi panna. Smak til med salt og pepper. Rømmen blander seg med små rester av mel og tykner av varmen. Perfekt saus til den retten. Jeg heller det over seien når den er klar (tar bare et par min). Men kan fint serveres ved siden av.
Husk råkost.
Nam nam!
Rømmesaus!
Stek løk først, så sei. Når seien er tatt av stekepanna har du en boks lettrømme oppi panna. Smak til med salt og pepper. Rømmen blander seg med små rester av mel og tykner av varmen. Perfekt saus til den retten. Jeg heller det over seien når den er klar (tar bare et par min). Men kan fint serveres ved siden av.
Husk råkost.
Nam nam!
Rømmesaus!
Stek løk først, så sei. Når seien er tatt av stekepanna har du en boks lettrømme oppi panna. Smak til med salt og pepper. Rømmen blander seg med små rester av mel og tykner av varmen. Perfekt saus til den retten. Jeg heller det over seien når den er klar (tar bare et par min). Men kan fint serveres ved siden av.
Husk råkost.
Nam nam!