Scheriproct

En tråd i 'Oktober 2014' startet av Bensa, 9 Feb 2014.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Bensa Elsker forumet Oktoberskatter 2014

  Har vært en del plaget i perioder med hemoroider etter forrige svangerskap. Har den siste tiden derfor brukt scheriproct salve uten betenkeligheter da det plutselig slo meg i dag å sjekke pakningsvedlegget. Der sto det jo selvfølgelig at salven ikke skal brukes de tre første månedene av graviditeten da den kan påvirke fosteret. Nå har jeg jo angst for hva dette kan ha å si :( Er jo ikke noe jeg kan gjøre fra eller til nå da, annet enn å håpe at alt går bra... Er 6+4 i dag.. Noen som vet noe om hvilken måte dette kan påvirke fosteret på? Skal ta det opp med fastlegen min når jeg skal på kontroll, men det er jo mangen uker til ennå :eek:
   
  Last edited: 9 Feb 2014
 2. småbrukerfrue Gift med forumet Oktoberskatter 2014

  Tror nok det går veldig bra, antagelig er dette anbefalt da det ikke finnes forskning som kan si noe om bivirkninger ift graviditet. Ring legen i tlf tiden eller be om få en time før kontrollen. Lykke til.
   
 3. Bensa Elsker forumet Oktoberskatter 2014

  Takk for beroligende ord :)
   
  • Liker Liker x 1
 4. Heldig mamma til snart 2 Gift med forumet Oktoberskatter 2014

  Du kan nok puste og ta det helt med ro:) Det er ikke påvist at virkestoffet øker sjansen for hverken misdannelser eller abort, og de advarer kun fordi de ikke kan ta sjansen siden det heller ikke kan testes på menneskefoster. Det sies også at man kan bruke det hvis mors fordeler ved det veier opp for risikoen og det hadde det ikke stått hvis det var kjent veldig farlig. Så prøv å ikke la det bekymre deg for mye :)
   
 5. Bensa Elsker forumet Oktoberskatter 2014

  Godt å høre.. Snille dere er som bryr dere :) Skal prøve å ikke tenke mer på det, er uansett ingenting jeg kan gjøre fra eller til..
   

Del denne siden