Saus med vin

Hestehov

Glad i forumet
Aprillykke 2016
Jeg skal på middag til svigers i dag og vet at de ofte har litt vin sausen. Har hørt at det er en myte at alt fordamper? Hvordan kan jeg være sikker på at det eventuelt gjør det? Hadde dere tatt sjansen å spist sausen? :) Den skal serveres til barn også så regner jo med den er trygg, men vil høre deres tanker :)
 
Jeg ville definitivt spist sausen. Er vel ikke snakk om mye vin i sausen? Har også hørt at den fordamper :)
 
Takk for svar! Jeg er nok den mest hysteriske her inne! Haha! Men greit å vite hva andre hadde gjort ;)
 
Kan jo ta litt mindre saus evt, men er ganske sikker på alkoholen fordamper ja:) åååh... nå fikk j lyst på skikkelig steik med brun saus til.... cravings..
 
Alkohol fordampar vel ved 70 grader? Så den forsvinn litt etter litt, til og med før sausen begynner å koke? Muligens? Eg hadde ikkje hatt nokon betenkeligheter med å ete saus med vin i.
 
Back
Topp