SA begynte i går, 4+6

En tråd i 'Vi som har mistet før uke 12' startet av Bkno5259092, 10 Jun 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Bkno5259092 Andre møte med forumet

  Jeg fikk positiv test forrige mandag. Testet igjen tirsdag og torsdag, og strekene ble sterkere og sterkere for hver gang, knallsterk på torsdag som da var 3 dager etter ikm.
  Jeg begynte å blø i går, det er nesten som mens men litt svakere. Har ikke smerter.
  Er det noen som vet om dette blir regnet som kjemisk eller vanlig sa? Noen som har opplevd det og kan si noe om hvor lenge jeg kan forvente å blø og om el pleier å komme like etter, som om dette er en forsinket mens?
  Takknemlig for svar
   
 2. Smatte Flørter med forumet

  Kjemisk eller ikkje? Veit ikkje. (Har ikkje brukt det begrepet så mykje). Du har jo fått fleire positive testar på ulike dagar. Eg ville tatt ein blodprøve. Og viss du testar positivt på graviditetstestar i dag også, så er du jo gravid fortsatt (til det motsatte er bevist - inntil hcg er ute av kroppen).
  Det kan jo vera ein harmlaus blødning også.

  Lykke til!
   
 3. Bkno5259092 Andre møte med forumet

  Takk for svar. Jeg er rimelig sikker på at det er en SA. Det jeg lurer på er om kroppen nesten tror at dette er en vanlig mens og at jeg dermed ikke kommer til å blø lenger enn vanlig og om EL pleier å komme til vanlig tid etterpå. Det er ikke sikkert det er noen forskjell mellom kjemisk og SA. Jeg hadde en kjemisk for noen måneder siden, men da testet jeg noen dager før ikm og fikk mensen til vanlig tid. er usikker på om det regnes som kjemisk når testen var så positiv tre dager etter ikm denne gangen.
   
 4. Laufey Gift med forumet Sensommerbarna 2019 Assistert-jentene Julibarna 2019

  Trist at du mister :(

  "Kjemisk" er egentlig en vanlig SA, men den skjer på et så tidlig tidspunkt at graviditeten ikke kan bekreftes på annet vis enn med en kjemisk test, altså blod- eller urinprøve. Det er gjerne før 5+0 som regnes som kjemisk, så du er helt i grenseland.
   
  • Liker Liker x 1
  • Enig Enig x 1
 5. Forumansvarlig Tamara Administrator Moderator ⭐️ Babyverden Stab ⭐️

  Sender deg en stoooor klem!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 6. Veivalsa Forumet er livet Himmelbarn Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Kjemisk er en SA som skjer før 5+0, og npr man mister på dette tidspunktet går kroppen ofte tilbake i normal syklus ganske raskt. Har du fått svakere tester nå i etterkant? Man kan også blæ i svangerskap uten å miste.
  Klem
   
 7. Bkno5259092 Andre møte med forumet

  Takk for svar. Jeg tok en el-test i dag og den var positiv, så tok jeg en graviditetstest og den var negativ. Blør nesten ikke i dag. Men jeg kan vel ikke ha el allerede, to dager etter?? (Tok el-test på ikm for å se om den slo ut, bare fordi jeg hadde den liggende, og det gjorde den ikke)
   
 8. Veivalsa Forumet er livet Himmelbarn Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Da tenker jeg du fortsatt har litt hcg i kroppen som gir utslag på El test, men for lite til utslag på graviditetstest. Litt rat du ikke fikk positiv El test på ikm da, men tror nok uansett det er for tidlig for El.
  Sannsynligvis kommer El til normal til om du regner første blødningsdag som CD1
  Trist du mistet. Håper dr snart klaffer igjen
   
 9. Bkno5259092 Andre møte med forumet

  Takk, nå er el-testen også negativ så puh, ikke el enda, ble litt stresset av det. Får bare prøve igjen - og igjen og igjen og igjen da.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 10. Blåveis96 Flørter med forumet

  Jeg mistet også nå nettopp 4+4, var hos gyn grunnet ekstra oppfølging pga tidligere exu og han brukte ordet spontanabort. Hadde positive tester hver dag fra søndag til fredag og hcg ble da målt til 49. Målte hcg i går og skal måle på nytt på torsdag, vi tror det er en sa men må følge med i tilfelle hcg ikke går nedover. Men han kunne ikke se noe 4+5 på ul, kun en ren og tom livmor uten fortykket slimhinne. Så han antok det var en tidlig spontanabort, han kalte det ikke kjemisk. Er jo i grenseland men kommer vel litt an på når egget festet seg osv
   
 11. Veivalsa Forumet er livet Himmelbarn Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Så trist du også mistet.
  Kjemisk er jo også en spontanabort, så han droppet sikkert bare den første betegnelsen. Forskjellen er at svangerskapet i forkant av aborten ikke kan påvises annerledes enn kjemisk, via blodprøver og urinprøve.
  Samme hva det heter er det like kjipt å miste da❤️ håper det klaffer snart igjen.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 12. Blåveis96 Flørter med forumet

  Ja, like trist uansett men er på en måte glad det skjedde såpass tidlig og ikke senere. Unner ingen å gå gjennom noe sånt
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 13. Bkno5259092 Andre møte med forumet

  Det er noe dritt. Jeg vet ikke hvilken svart stjerne jeg ble født under, for jeg har mistet i de andre trimestrene tidligere, så denne gangen er jeg sånn TAKK OG PRIS at det gikk til helvete så tidlig! Men likevel føles det totalt meningsløst, man er jo så tragisk lykkelig de få dagene før det skjærer seg. Håper du snart sitter der med positiv test, som ikke noen gang blir negativ igjen.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 14. Blåveis96 Flørter med forumet

  Håper det samme for deg :Heartpink Skal måle ny hcg i morgen som jeg får svar på til fredag, og den er avgjørende for om det "heldigvis" er en SA eller om det bærer veien mot exu denne gangen også. Håper håper
   
 15. Moderator Marte Gift med forumet Moderator ⭐️ Babyverden Stab ⭐️ VIP

  Sender ein klem :Heartblue
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 16. Bkno5259092 Andre møte med forumet

  Shit. Masse lykke til! <3
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 17. Herewegoagain Elsker forumet Vi som prøver :)

  Sender en klem
   

Del denne siden