Søvnløse netter og mensverk i korsryggen

En tråd i 'August 2020' startet av ønskebaby3, 4 Aug 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. ønskebaby3 Andre møte med forumet

  Nå er jeg så lei av å ikke få sove... sover 3 timer hver natt og klarer heller ikke å sove på dagtid lenger. Har siste 2 dagene hatt relativ konstante smerter i korsryggen, som skikkelig mensverk. Tok en varm dusj i natt kl 2 og det lindret smertene i ryggen, men kjente det så fort jeg var ferdig igjen. Har også en skikkelig uro i kroppen som ikke går bort... Trenger motiverende tips til både ryggen og søvn da jeg sannsynligvis har lenge igjen til lillebror velger å komme:wacky: Er uke 37+0 i dag.
   
 2. Vaffelrøre Flørter med forumet

  .
   
  • Informativ Informativ x 1
  Last edited: 27 Des 2020
 3. Milly123 Forelsket i forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Har desverre ikke så mange trøstende ord å kommen men annet enn at jeg vet hvordan du har det. Jeg har hatt det sånn i en ukes tid nå. I dag har mensmurringene tatt seg mer opp gjennom hele dagen, så håper og tenker det er ett godt tegn på at mini melder sin ankomst snart. Men har på følelsen at man kan gå sånn veldig lenge før det skjer noe.
   
 4. ønskebaby3 Andre møte med forumet

  Åh det hadde faktisk vært fantastisk:rolleyes: men tør ikke ha forhåpninger helt enda! Hadde du bare mensverk, eller kynnere samtidig?:)
   
 5. Vaffelrøre Flørter med forumet

  .
   
  • Informativ Informativ x 1
  Last edited: 27 Des 2020
 6. ønskebaby3 Andre møte med forumet

  Uff så kjedelig... Håper det går over til oss begge snart! Ja jeg føler akkurat det samme, så tør ikke håpe på fødsel i nærmeste fremtid:angelic:
   
 7. ønskebaby3 Andre møte med forumet

  Takk for svar! Håper det skjer noe snart, men tar ingenting som tegn før jeg virkelig føler det er noe på gang;) Sist svangerskap ble jentene født i 37+3 med planlagt keisersnitt, og det er bare 3 dager unna nå så føler såklart at jeg er klar for at ting skjer!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1

Del denne siden