Sæddonasjon på OUS enslig dame på straks 40

En tråd i 'Prøver/gravid med hjelp av donasjon' startet av Lean, 14 Jul 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Lean Forumet er livet Assistert-jentene

  Hei alle! Jeg har en god venninne som skal i gang med utredning på ous i August. Hun har tatt de fleste tester og blodprøver og er vel egentlig ferdig utredet. Har allikevel fått innkalling til utredning. Regner med det bare blir en oppsummering og at det lages en plan for hva som skal skje videre? Er det noen som har vært gjennom det samme som enslig nå i det siste og kan fortelle om deres opplevelse, hva som skjer når og hvor lang tid det tok fra «utredning» til faktisk forsøk? Det vites ikke enda om det blir inseminasjon eller ivf. Regner egentlig litt med ivf siden hun har endometriose? Tar imot all info og alle erfaringer med åpne armer og stor takk <3
   
 2. Lean Forumet er livet Assistert-jentene

  Ingen?
   
 3. soloprøver2020 Flørter med forumet Assistert-jentene

  Time til utredning er standard tror jeg. Det er i alle fall det jeg har fått også, selv om jeg har flere forsøk bak meg i det private og er godt utredet. Jeg er altså samme sted i løypa, så kan ikke si noe sikkert om veien videre. Jeg kommer til å fortsette privat i ventetiden. Jeg tror desverre det er veldig lang ventetid for å få donor. Kanskje rundt et år? Det er også en aldersgrense for behandling i det offentlige, men siden hun har fått time til utredning er hun forhåpentligvis innenfor den.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. Lean Forumet er livet Assistert-jentene

  Oj! Såpass ventetid ja :(
  Lykke til videre med dine forsøk <3 Håper du lykkes :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 5. TKW Elsker forumet Marshmallows2021 Sommerfuglene Septembergull'17 Assistert-jentene

  Be henne melde seg inn på facebooksiden Frivillig Enslige Mødre ved Assistert Befruktning. Der finner hun likesinnede. Det er mellom 10 og 12 måneder ventetid på donor (i allefall sist jeg hørte noe om det).
   
 6. Dagni Flørter med forumet Assistert-jentene

  Jeg er nysgjerrig på hvorfor en enslig kvinne på snart 40 får utredning på OUS? Jeg trodde vi var over aldergrensen for å få hjelp der som single? Jeg er ett år eldre, og lurer nå på om jeg kunne fått hjelp offentlig dersom jeg hadde henvendt meg der i fjor sommer? Det var jeg ikke klar over :)
   

Del denne siden