Så damer... Hva gjør dere for å få tiden til å gå?

En tråd i 'September 2019' startet av Puuzen86, 5 Sep 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Mikaela89 Glad i forumet Septemberbarna 2019

  Å, puslespill!!! Det fikk jeg jammen lyst til også! Takk for tipset ;)
   
  • Liker Liker x 3
 2. Persillebrille Glad i forumet Septemberbarna 2019 Himmelbarn

  Første permisjonsdag i dag så har ikke rukket å begynne å kjede meg enda:D
  Svangerskapskontroll om en time og skal shoppe strømpebukser til lille. Massevis å gjøre i huset enda da det tar tid å komme seg inn i nytt hus! Er så vanskelig å vite hva man kan kaste og ikke. Mye blir bare lagret i kjelleren og kommer sikkert til å bli stående ubrukt i mange år:dead: Baking MÅ jeg komme igang med! Å bake og generelt lage mat er det kjedeligste jeg vet:hungover: Det kommer til å bli mye dank på sofaen, blir fort sliten. Venter på nye modellen av baby brezza som kommer i posten i oktober. Har begynt å nettshoppe julegaver også. Har ikke nattbord eller lys på soverommet. I fødebaggen har jeg kun slipperser og noe toalettsaker:meh: Så har nok å gjøre. Glad jeg har vært giddalaus å spart opp til det nå. Kan bli lenge å gå hjemme!
   
  • Liker Liker x 1
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. Snile Forumet er livet Septemberbarna 2019

  2 dager på overtid nå... Ser endel serier og strikker. I går sydde jeg dynetrekk til dag senga. Ellers blir det rydding og vasking. Orker ikke noe særlig utfart ut av huset. Kjenner masse tegn til at fødselen kan starte når som helst, så syns det er greit å holde seg nær heimen. Får endel besøk om dagen - det er veldig hyggelig og får tida til å gå:Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
  • Liker Liker x 1
 4. Miliane88 Elsker forumet Septemberbarna 2019 Januar 2017

  Dag 10 på overtid her idag. Blir en del netflix/viaplay/dplay, men blir jo ganske lei det da.. så litt rydding/støvsuging, men e i ganske fin form, så tar meg en tur på kjøpesenter eller på butikken innimellom for å komme meg litt ut, bevege meg litt og føle æ har gjort noe :p Også e æ i kaste/selgemodus, går igjennom ting som bare ligger og prøver å bli kvitt det :rolleyes:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 3
  • Liker Liker x 2
 5. Puuzen86 Forelsket i forumet

  Var dårlig på det jeg også- men nå har jeg vel snart sort belte :angelic: Har shoppet stellebag, ammepute, litt dilldall til huset å litt klær :rolleyes:
   
  • Liker Liker x 1
 6. Puuzen86 Forelsket i forumet

  Shiiiiit! Blir du igangsatt snart da? Krysser fingre for at det blir action snart :happy: 10 dager på overtid assa- bra du er tålmodig :) Blir litt rusling på senter her også- men blir jo så dyrt hver gang :angelic:
  Flink du er som får gjort unna litt slikt nå! Skulle ønske jeg fikk sånn modus også :hilarious:
   
 7. Jusom Forelsket i forumet Septemberbarna 2019

  Puslespill er så gøy! Ønsker meg et til jul.
   
  • Liker Liker x 1
 8. Junifrue Flørter med forumet

  Jeg orket minimalt på slutten av svangerskapet. Tung mage, slet med å puste, mye ligamentsmerter, hofter og bekken verket veldig og fikk kynnere av det meste. Mye av tiden min gikk til å ligge i senga (mykere for hofter og bekken) og se på fødeavdelingen, jordmødrene, fødselsvlogger på YouTube, rett og slett alt som hadde med fødsel å gjøre. Kanskje jeg prøvde å få kroppen til å bli inspirert til å sette igang selv;p

  Hadde planer om å bake og styr da, men var absolutt ikke i form til det.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 9. Miliane88 Elsker forumet Septemberbarna 2019 Januar 2017

  Blir vurdert igangsatt imorgen, da e æ 12 dager over :p Men trur æ har begynt å lekke fostervann, så tenker ringe føden etterpå og gjør ka de sier, hadde vært så fint om det starter av seg selv :) Har vært ganske tålmodig da æ hele tiden har vært innstilt på overtidsbaby, storebror kom 4 dager over- men no kjenner æ at lillebror kan komme altså ;)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 4
 10. Miliane88 Elsker forumet Septemberbarna 2019 Januar 2017

  Puslespill er så gøy! :)
   
  • Liker Liker x 1
 11. Iva82 Glad i forumet Himmelbarn

  Lykke til :)
   
 12. Lizzy78 Elsker forumet Septemberbarna 2019

  Lykke til, håper det starter av seg selv. Så er du kanskje ferdig før vurderingen skulle blitt tatt :) dette blir en spennende dag, så mange som er klar <3
   
 13. Peanut2018 Gift med forumet Septemberbarna 2019

  Så kjekt om det starter av seg selv nå da før en evnt igangsetting! Masse lykke til! :joyful:
   
 14. Puuzen86 Forelsket i forumet

  Ååå, håper ting starter av seg selv da- hører de sier det er verre fødsler med igangsetting. Her var jo termin i går, men har avtale om hinneløsning og akupunktur på mandag- så håper det setter i gang ting... Gikk en tur på 1,5 timer i skogen i dag (å fikk ett lite blitt møte med gjørma :hilarious:), eneste jeg oppnådde med det var gjørme på rompa å opp hele ryggen- og å bli så stiv i lysken at jeg nå sliter med å gå :shifty::hilarious:
  Spent på å høre hvordan det går med deg :happy::D
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 15. Miliane88 Elsker forumet Septemberbarna 2019 Januar 2017

  Det var fostervann, så ble planlagt å legges inn neste morgen, men på ettermiddagen startet svake rier, som utviklet seg mer og mer utover kvelden. Blei styrtfødsel på lørdagskvelden, fødsel gikk veldig fint og e glad æ slapp igangsettelse :)
   

Del denne siden