Rispapir til vårruller

*~Trine~*

Gift med forumet
Kan jeg bruke sånn rundt...laget av rismel,salt og vann?? eller er det en annen type som er bedre?? Vet at de vårrullene jeg har spist er laget av litt mer deiglignende greier[8|] men vet ikke hva det heter[:-]
 
Filodeig, eller egne pakker med "vårrullark". Kjøpes på internasjonal butikk. 
 
ORIGINAL: Sicily

Filodeig, eller egne pakker med "vårrullark". Kjøpes på internasjonal butikk. 


kjøper også det på asiatisk butikk
 
¨jeg kjøpte noe som må bløtes først.. men vet ikke helt om jeg tør prøve.. er så redd det rispapiret jeg har ødelegger hele greia :D
 
ORIGINAL: Mamma x 3

ORIGINAL: Sicily

Filodeig, eller egne pakker med "vårrullark". Kjøpes på internasjonal butikk. 


kjøper også det på asiatisk butikk


Så begrepet "internasjonal" omfatter ikke Asia for deg? [;)]
 
vi bruker to typer..begge kjøpt i internasjonal butikk.
Frossne ark laget på hvetemel. veldig enkle å bruke, smaker veldig godt og blir veldig sprø og fine.
Vi har ei som er hyperallergisk mot ris og da bruker 6 av oss dette papiret for enkelhets skyld.

det andre papieret vi bruker er fra tørrvare hylla, de orginale rispapirene som må bløytes i vann. dette bruker vi kun til ho som har cøliaki.
Mer tungvint i bruk og blir ikke fullt så sprøtt som det andre
 
Jeg foretrekker det frosne, og det er vel filodeig (laget av hvetemel).
 
Rispapiret har jeg stort sett unngått da jeg syns det er greit å slippe bløtleggingen.
 
Back
Topp