Ribbe-steking

Insolita

Gift med forumet
Ja, dere som kan lage ribbe.

Jeg har: Ferdig krydret tynnribbe, og sånn ribbeform til steking (sånn form med rist i slik at ribba ikke ligger på bunnen av formen)

Så hvordan steker jeg ribba?
Vann ned i formen?
Hvor lenge?
Hvor mange grader?
 
sier bare matprat.no[8D]
 
da ble vår perfekt stekt ihvertfall[:D]
 
http://www.gilde.no/svinekjoett/ribbe-med-sproe-svor-article13260-10450.html

Denne oppskriften bruker vi.
Det blir nydelig ribbe[:D]
 
Putt ca 2 dl vann i bunnen av forma, sleng oppå ribba.
Dekk over med folie (HELT tett) og inn i ovnen på 230 grader i ca 45 minutter.
Ta av folie, stek videre på 200 grader i 1-1,5 time.
 
ORIGINAL: langlifrøken

sier bare matprat.no[8D]

da ble vår perfekt stekt ihvertfall[:D]


sign[;)]
 
Takk skal dere ha...kansje blir det ribbe på meg ikveld[:D][:D][:D]
 
ORIGINAL: langlifrøken

sier bare matprat.no[8D]

da ble vår perfekt stekt ihvertfall[:D]
 
Back
Topp