Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ORIGINAL: Oline
Tynnribba er het tynn, og det er ofte lite kjøtt på den (i forhold til fett)
Fammilieribbe er tynnribbe + kotelettkammen, hvor det er mye mer kjøtt.
Jeg gidder aldri å snu den opp og ned.
Damper den først, med svoren opp, og folie over. Og jeg får perfekt sprø sovr HVER gang.
Så tar jeg bort folien.
Vet mange driver og snur, så det er ikke noe i veien for å gjøre det.
Jeg synes bare det er enklere å ikke gjøre det.
ORIGINAL: Blaze79
Tynnribbe- er uten kotelettkam
Midtribber- med kotelettkam
Familieribbe- med kotelettkam uten beina på kammen [;)]
Du skal først ha svoren ned og dampe den slik at svoren blir "bløtlagt", når du snur den og steker blir det lettere å få svoren sprø.
ORIGINAL: Lisemor_
ORIGINAL: Blaze79
Tynnribbe- er uten kotelettkam
Midtribber- med kotelettkam
Familieribbe- med kotelettkam uten beina på kammen [;)]
Du skal først ha svoren ned og dampe den slik at svoren blir "bløtlagt", når du snur den og steker blir det lettere å få svoren sprø.
ahaaa. enkelt og greit [:)] takk