Reise med 6 åring på fly for første gang

En tråd i 'Livet med barn fra 5 år og oppover' startet av Babydrøm, 29 Jul 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Babydrøm Flørter med forumet

  Vi skal ta med vår nevø som vi får omsorgsrett for, på sin første flytur til norge. Han er 6 år, snart 7.

  Hva er tips og råd for å holde alle fornøyd på turen? Nå er det også påbud med munnbinn på fly, så er kanskje lurt å la gutten spise seg skikkelig mett før turen? Er 4 timer i luften på dagtid.

  Er det mye styr på flyplassen nå? Vi har begge kun fått dose nr 1 for 3 uker siden. Så den norske delen av passet er grønt fra i dag.

  Hadde foretrukket å vente med reise, men gutten må komme til oss og vi må til hans land for å fylle ut alle papirer. Har sjekket med ambassaden.

  Alle råd er velkommen :)
   
 2. Kitty2019 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Novemberbarna 19 Novemberbarna 2021 ♡Julekulene 2021♡ Julegavene 2019

  Gutten skal nok ikke ha munnbind. Ta med nok underholdning (nå vet jeg ikke hvor lang turen er, men underholdning er nok viktig). Snacks er også smart, slik at han har noe å knaske på
   
  • Liker Liker x 1
 3. Apekatter Elsker forumet

  Munnbind gjelder fra 12 år, tror jeg :) ville tatt med bøker, klistremerker, tegnesaker, spill, ipad med filmer og serier, blader og kanskje litt leker, pluss nok mat og drikke.
   
 4. Eplete Elsker forumet Marsmellows-15 ⭐ Julestjernene 2020 ⭐️

  Munnbind gjelder fra 6 år på fly, så det må han nok ha på seg. Utenom når han skal spise og drikke litt da. Ta med noe lesestoff, gjerne med små oppgaver dere kan gjøre sammen, eller litt tegnesaker. Det er jo lett å pakke med seg og ha på lur. Lykke til :)
   
  • Liker Liker x 1
 5. LilleUllsokk Forumet er livet Septembermødre <3 Desemberlykke 2018 Januarlykke 2019

  Ingen råd eller tips, men ville bare si at det er fint å lese at dere har tatt til dere nevøen deres i en sikkert vanskelig situasjon :) Masse lykke til! Håper turen og tiden etter går fint!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 6. Babydrøm Flørter med forumet

  Tusen tusen takk :love7
   
 7. Bkno7446130 Første møte med forumet

  Hold barn jordet i setene sine med alderssvarende flyaktiviteter som vil holde dem opptatt og lykkelig engasjert under en flytur. Som å ta med favorittleker eller iPad som holder dem opptatt under en lang tur.
   

Del denne siden