Rask spm. Hvor mange dl er 150 gram???

~StRaToS~

Forumet er livet
Skal lage cheese cake og jeg kjøpte flytende melange i stedet for fast.
Trenger 150 gram smeltet smør, men hvor mye blir det i flytende form????[8|]
 
Det står bakpå flaska med flytende melange at 1 dl er ca 90 gr
 
ORIGINAL: Shygirl

Det står bakpå flaska med flytende melange at 1 dl er ca 90 gr


Hahahahha!! Vist søren gjør det det[8D][8D][8D]
 
ORIGINAL: ~StRaToS~

ORIGINAL: Shygirl

Det står bakpå flaska med flytende melange at 1 dl er ca 90 gr


Hahahahha!! Vist søren gjør det det[8D][8D][8D]


Jepp, så da er det bare og regne og måle [;)][:D] lykke til
 
Er det til bunnen?
Dersom du bruker flytende margarin, vil den stivne da? Sånn at bunnen henger sammen?

(poenget med smeltet smør/margarin er jo at det stivner og blir fast konsistens når det blir kjølt ned
 
ORIGINAL: Oline V2

Er det til bunnen?
Dersom du bruker flytende margarin, vil den stivne da? Sånn at bunnen henger sammen?

(poenget med smeltet smør/margarin er jo at det stivner og blir fast konsistens når det blir kjølt ned



Fuck, det har jeg ikke tenkt på[&:]
Brukte meierismør før men da ble bunnen for hard igjen selv om jeg ikke presset
for hardt.
 
ORIGINAL: ~StRaToS~

ORIGINAL: Oline V2

Er det til bunnen?
Dersom du bruker flytende margarin, vil den stivne da? Sånn at bunnen henger sammen?

(poenget med smeltet smør/margarin er jo at det stivner og blir fast konsistens når det blir kjølt ned



Fuck, det har jeg ikke tenkt på[&:]
Brukte meierismør før men da ble bunnen for hard igjen selv om jeg ikke presset
for hardt.

Jeg har ikke testet det selv, altså.

Dersom man bruker smør sånn at bunnen blir veldig hard, kan det lønne seg å la den bli litt temperert før man serverer den, sånn at den ikke er helt kjøleskapskald. (Meierismør er jo veldig hardt rett fra kjøleskapet, men blir fort mykt i romtemperatur)

Det beste er kanskje vanlig margarin, feks melange eller soft
 
ORIGINAL: Oline V2

ORIGINAL: ~StRaToS~

ORIGINAL: Oline V2

Er det til bunnen?
Dersom du bruker flytende margarin, vil den stivne da? Sånn at bunnen henger sammen?

(poenget med smeltet smør/margarin er jo at det stivner og blir fast konsistens når det blir kjølt ned



Fuck, det har jeg ikke tenkt på[&:]
Brukte meierismør før men da ble bunnen for hard igjen selv om jeg ikke presset
for hardt.

Jeg har ikke testet det selv, altså.

Dersom man bruker smør sånn at bunnen blir veldig hard, kan det lønne seg å la den bli litt temperert før man serverer den, sånn at den ikke er helt kjøleskapskald. (Meierismør er jo veldig hardt rett fra kjøleskapet, men blir fort mykt i romtemperatur)

Det beste er kanskje vanlig margarin, feks melange eller soft



AHAAAAA!!
Nå lærte jeg nor nytt[;)]
Takker[:)]
 
Back
Topp