Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ORIGINAL: Oline V2
Er det til bunnen?
Dersom du bruker flytende margarin, vil den stivne da? Sånn at bunnen henger sammen?
(poenget med smeltet smør/margarin er jo at det stivner og blir fast konsistens når det blir kjølt ned
ORIGINAL: ~StRaToS~
ORIGINAL: Oline V2
Er det til bunnen?
Dersom du bruker flytende margarin, vil den stivne da? Sånn at bunnen henger sammen?
(poenget med smeltet smør/margarin er jo at det stivner og blir fast konsistens når det blir kjølt ned
Fuck, det har jeg ikke tenkt på[&:]
Brukte meierismør før men da ble bunnen for hard igjen selv om jeg ikke presset
for hardt.
ORIGINAL: Oline V2
ORIGINAL: ~StRaToS~
ORIGINAL: Oline V2
Er det til bunnen?
Dersom du bruker flytende margarin, vil den stivne da? Sånn at bunnen henger sammen?
(poenget med smeltet smør/margarin er jo at det stivner og blir fast konsistens når det blir kjølt ned
Fuck, det har jeg ikke tenkt på[&:]
Brukte meierismør før men da ble bunnen for hard igjen selv om jeg ikke presset
for hardt.
Jeg har ikke testet det selv, altså.
Dersom man bruker smør sånn at bunnen blir veldig hard, kan det lønne seg å la den bli litt temperert før man serverer den, sånn at den ikke er helt kjøleskapskald. (Meierismør er jo veldig hardt rett fra kjøleskapet, men blir fort mykt i romtemperatur)
Det beste er kanskje vanlig margarin, feks melange eller soft