Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jo, slikt svinekjøtt er vel ofte litt rosa selv om det er gjennomstektVile ikke tenkt så mye på det - det var sikkert helt i orden
![]()
Jeg har spist biff, medium stekt flere ganger nå. Liker egentlig best medium-rare. Det er hvertfall ikke gjennomstekt, men hvis man gjennomsteker biffen er den jo ødelagt[emoji85]
Helt enig i at gjennomstekt biff er ødelagt.
Mener kjernen på kjøttet bør overstige 75 grader for at evt bakterier ikke skal overleve. Det får du ikke til i stekepanne (uten å gjennomsteke). Men langtidsstekt biff i ovnen (hel stek) kan nå denne temperaturen og fortsatt være rød inni [emoji108]
Kanskje jeg bør prøve det neste gangKjenner jeg tar rådene med en klype salt. Være forsiktig, men ikke noe vits å være fanatisk [emoji4]