Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Lurt litt på det samme..men rått kjøtt genrellt skal man jo være forsiktig med...altså ikke i store mengder. Kan fryses ned eller varmes før det skal spises har jeg hørt...røkelaks kan man visst spise
Men salmalaksen har jo ikke vært fryst? Er ikke det litt av "greia" med salmalaksen da? Eller tar jeg feil nå..?Dessuten er den sjokkfryst...
-=[herq]=-
Vet man kan spise sushi (så lenge man holder seg unna eksotisk fisk, tunfisk osv) men den har jo vært fryst.. Det som har stått om oppdrettslaks i media den siste tiden tenker jeg ikke noe på, det er jo ikke noe nytt, - og Mattilsynet har jo sagt at dette er bare tull og at verdiene er under faregrensen.At salmalaksen skal spises rå er ikke et problem (det jeg henviste til lenger oppe var om man skulle spise oppdrettslaks eller ikke helt uavhengig av om den er rå), man kan fint spise sushi som jo er rå fisk, rått kjøtt er noe helt annet og det skal man holde seg unna, dvs blir det varmet (over 70 grader) er det jo ikke lenger rått
Vet man kan spise sushi (så lenge man holder seg unna eksotisk fisk, tunfisk osv) men den har jo vært fryst.. Det som har stått om oppdrettslaks i media den siste tiden tenker jeg ikke noe på, det er jo ikke noe nytt, - og Mattilsynet har jo sagt at dette er bare tull og at verdiene er under faregrensen.