Du bruker en utdatert nettleser. Det kan hende den ikke viser dette eller andre nettsteder riktig. Du bør oppgradere eller bruke et alternativ nettleser.
Radip/Crispisalat under alt, agurk og tomat kan du ha til alt.
Skjærte tomat i sånn sikk sakk så den dele sæ vess du skjønne. Liksom en blomst.[;)]
Åsså hadde æ tomatbåta og agurkskive på eget fat til å spise[;)]
Honningmelon i båter til spekemat.
Eggerøre til laks.
Rødløk til roastbiff.
spekeskinken og fenalåret kan du legge på samme fat og pynte med salat bla og blå druer...evt litt rød paprika
røkt skinke passer godt sammen med salat blad, asparges og agurk og tomat
Roastbiff er det flokk å legge tynne ringer av rødløk oppå itillegg til et salatblad og litt agurk-tomat ved siden av
Røkt laks kan du lage eggerøre til og legge på hver sin side av samme fat og pynte med gressløk og salat blad og sitronbåter . evt litt rød paprika for å få farge.