Pusse tennene selv

En tråd i 'Livet med barn fra 5 år og oppover' startet av Tinúviel, 7 Okt 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Tinúviel Betatt av forumet

  I hvilken alder lar dere barna deres begynne å pusse tennene selv? Min eldste er 9 og har fått prøve selv, og jeg sjekker etterpå. Synes han får det veldig bra til, men jeg tror jeg vil fortsette med tannpussen en stund til for sikkerhets skyld. Jeg spurte tannpleieren vår hva de synes er greit, og hun sa at fra 10 år får de til den bevegelsen i håndleddet som trengs for bra tannpuss, men at ho pusset sine lenger enn det. Synes dere 9-10 år er for tidlig å la dem pusse selv?
   
 2. Lino Forelsket i forumet Påskekyllingene 2020

  Jeg har alltid lest at det anbefales å hjelpe til 12 år. Min snart 9-åring får pusse selv om morgenen, men da står vi jo på badet sammen alle i familien og da ser vi jo om han gjør det ordentlig. På kvelden får han ennå hjelp. Han klager en del over det og mener at han er den eneste i verden som får hjelp når han er så stor, men det bryr jeg meg ikke om.
   
 3. Tinúviel Betatt av forumet

  12 år er det jeg tidligere har hørt fra mor og svigermor også :) Jeg har ikke blitt å lese meg opp om det selv, men greit å høre at andre har de erfaringene. Takk for svar :happy: Vi får fortsette noen år til ser det ut som :D
   
 4. Kengu Forumet er livet VIP

  12 år siden det er anbefalt .
   
  • Liker Liker x 1
 5. Regnbuebarn 2015 Elsker forumet

  Hun fikk pusse selv på morgenen. Når hun ble 11 så fikk hun pusse på kveld også.
   
  • Liker Liker x 1
 6. Sara Trøtt hormonbombe VIP Desemberglede 2015 Januarlykke 2016

  11 åringen pusser stort sett selv men med litt hjelp innimellom. Han har elektrisk tsnnkost og bra teknikk, men ser han sliter litt med tenner som står i feil vinkel/trangt, så pusser over der det trengs fra tid til annen.

  8 åringen har også elektrisk tsnnkost og god teknikk men får hjelp/pusse over likevel.
   
  • Liker Liker x 1
  • Enig Enig x 1
 7. Venter nr 4 Forelsket i forumet Maiblomstene 2020

  Her pusser 8 åringen selv først :) til den elektriske tannbørsten sier han har pussa lenge nok :) så går jeg over etter på :)
   
 8. 3Musketerer❤ Forelsket i forumet Påskekyllingene 2020

  Rart. Fikk beskjed fra tannpleieren om at det er 10 år.
   

Del denne siden