Prevensjon

En tråd i 'Familieliv og samliv' startet av Eve, 4 Jan 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Eve Guest

  Sikkert 100 tråder om dette tema, men...

  Brukte p-plaster før men reagerte så på limet på plasteret, hadde ingen bivirkninger utenom litt små blødninger de 3 første mnd. Noen p-piller dere kan anbefale? ikke så lyst til å ha spiral eller stav da jeg ikke vil ha det inni meg, men ikke uaktuelt altså :wacky:
   
  Last edited by a moderator: 5 Jan 2020
 2. Tigerlilje Forumet er livet Himmelbarn Oktoberlykke2020❤ Aprillykke 2017

  Jeg har brukt Yasminelle og Cerazette (etter fødsel). Med Cerazette hadde jeg litt småblødninger i begynnelsen, men det stabiliserte seg raskt. Om jeg noen gang skal bruke prevansjon igjen tror jeg dog at jeg skal prøve hormonspiral neste gang.
   
  • Liker Liker x 1
 3. Eve Guest

  Er gestagen p-pille den med minst bivirkninger?
   
 4. Julilykke-17 Forumet er livet Marsboere 2020 Julibaluba 2017

  Jeg brukte nuva ring, altså p-ring før graviditet og hadde god blødningskontroll og lite bivirininger på den. Med både spiral, minipiller og vanlige p piller har jeg blødd i tide og utide og hatt diverse bivirkninger. Det er en silikonring man har i skjeden, så du har den jo sånnsett inni deg, men ikke inni livmora og detner du selv som tar den ut og inn, trengs ikke lege/gyn.
   
 5. Sjokolade Gift med forumet Julikulene 2020

  Brukte samme ringen, veldig fornøyd! Lite å tenke på, merket ikke at den var det. Hadde også problemer med stadige mellomblødninger, og de forsvant helt når jeg byttet til ringen.
   
 6. Eve Guest

  Tror ikke jeg klarer å slappe av med en p-ring, da kommer jeg til å tenke på det hele tiden :wacky: Sikkert et bra alternativ til det som klarer å bruke det, men tror ikke det er for meg.. :p
   
  • Uenig Uenig x 1
 7. Eve Guest

  Hva er du uenig i?
   

Del denne siden